Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim kurwa cudem Polacy to zlewają i co więcej jeszcze bronią tych jebanych psychopatów
Szkoda że uroli nikt nie oblewa po tym jak ich dziadkowie robili dosłowną rzeź na polakach, torturując w najbardziej brutalne i chore sposoby, przekraczające wszelkie granice. Hitler przy nich się umywa.
Jakim kurwa cudem Polacy to zlewają i co więcej jeszcze bronią tych jebanych psychopatów
Polacy są niedojebani jeśli o prawdziwą naukę chodzi bronią tych gnojów jakby byli naszymi braćmi a i tak są ruskimi walić ukrów i ich prezydenta pajaca
Polacy są niedojebani jeśli o prawdziwą naukę chodzi bronią tych gnojów jakby byli naszymi braćmi a i tak są ruskimi walić ukrów i ich prezydenta pajaca
A najbardziej pierdole "polski rząd" bo jest całkowicie antypolski i sprzedany w pizdu
Szkoda że uroli nikt nie oblewa po tym jak ich dziadkowie robili dosłowną rzeź na polakach, torturując w najbardziej brutalne i chore sposoby, przekraczające wszelkie granice. Hitler przy nich się umywa.
Jakim k***a cudem Polacy to zlewają i co więcej jeszcze bronią tych j***nych psychopatów
Ciekawe czy ty się też stosujesz jeśli chodzi o Szwabów bo zapewne dla nich tyrasz w GownoGermani. Każdy psioczy o Wołyń a pracuje u Niemca za granicą gdzie to bardziej upokarzające. A jeśli chodzi jeszcze o historię to się do szkół co robili Polacy Ukraińca.
to tuż obok mnie i widziałem to na żywo. Dziewczyny w białych sukienkach/prześcieradłach polały się czerwoną farbę i stały spokojnie w ramach protestu. Przyjechał ambaSSador, nastolatki wykorzystały niezużytą farbę i gieroj Kacap wraz z bohatyrską ochroną zaczęli spierdzielać przed grupą dziewczyn w wieku ok. 16 lat za kordon policyjny. Limuzyna bez rejestracji z ufajdanymi Kacapami w środku zwiała z miejsca pamięci przed dziewczynkami
W sensie że co? mieli wjebać dziewczynom ok 16 lat? bo nie rozumiem tej logiki - uciekli to piszecie że tchórze, wpierdolili by to byście pisali że onuce biją kobiety i dzieci xd
XD tak pewnie. To jest droga do sukcesu. Ukry złe bo Wołyń
Szwedy bo Potop
Niemce bo 39
Ruscy bo wojna bolszewicka
Austria brała udział w rozbiorach
Białoruś ma lepsze kartofle
Poland strong reszte jebać bo krzywda z historii. Wroć do 2022 podróżniku w czasie