Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jaranie się piłą nożną. Czemu szachy ich tak nie ekscytują?
Bo w szachach trzeba myśleć i nie można dużo pić.

To żeś teraz doj🤬!
Kibol i honor nie pasują do siebie, ta cała hooliganka to banda tchórzy bez odrobiny honoru. Mocni tylko w przewadze 10 do 1 lub większej a jak 1 na 1 to już cykorią dupę zaciska.
Zaraz się jeden z drugim srpruje do mnie że nie wiem czym jest honor i walka o barwy i wiecie co- a w h🤬ju mam wasze honory i barwy klubików za które się okładacie po mordach. Za każdym razem gdy słyszę że któryś ginie w takiej ustawce moje serce się raduje.
Nie ma drugiej takiej rzeczy która wk🤬ia mnie bardziej niż banda pijanych kiboli. Powinna być ustawowo możliwość odstrzału tego bydła. Tak samo jak zbyt dużej populacji dzika czy innego szkodnika.
Jaranie się piłą nożną. Czemu szachy ich tak nie ekscytują?
Bo szachy wymagają myślenia
Nie chce nikogo oceniać aIe trzeba być na prawdę niedoj🤬y żeby zostać takim kiboIskim ścierwem. Kibic to jeszcze c🤬j,. AIe chodzić i prać się po ryjach z innymi niedojebami tyIko po to żeby udowodnić coś klubowi który uwaga k🤬a aIe gardzi takimi jednostkami :d No prośba. Nigdy nie miałem dobrego zdania o kibicach piłki nożnej.
Zaraz się jeden z drugim srpruje do mnie że nie wiem czym jest honor i walka o barwy i wiecie co- a w h🤬ju mam wasze honory i barwy klubików za które się okładacie po mordach. Za każdym razem gdy słyszę że któryś ginie w takiej ustawce moje serce się raduje.
Nie ma drugiej takiej rzeczy która wk🤬ia mnie bardziej niż banda pijanych kiboli. Powinna być ustawowo możliwość odstrzału tego bydła. Tak samo jak zbyt dużej populacji dzika czy innego szkodnika.
Myslę, że oni mają w dupie Twoje zdanie

Nie wiem co Wam daje pisanie takich litanii i wyzywanie na internecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie