Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p🤬dusie k🤬a... przyszly w 9 zrobic oklep. Tacy mocni w grupie... nawet w grupie okazali sie p🤬dami

Ma koleś odwagę
ale też i farta, bo wystarczy, że ktoś miałby tam nóż...

Przyszło stado bydła, z czego może trzech było aktywnych i odważyło się zbliżyć do siwego faceta. Pozostali to sztuczny tłum, albo statyści. Straszne p🤬dy skompromitowały się tym filmem.
bakus1233 napisał/a:
Ma koleś odwagę ale też i farta, bo wystarczy, że ktoś miałby tam nóż...
To nie kraków, na północy jak widać więcej honoru.
bakus1233 napisał/a:
Ma koleś odwagę ale też i farta, bo wystarczy, że ktoś miałby tam nóż...
Na szczęście to Polacy, a nie Czeczeni czy inni Dagestańcy.
Jak tank dobrze rozwija staty to nawet grupa wrogów mu nie straszna

Jak na filmach - jeden walczy, reszta czeka w kolejce na swoją kolej.
Niezła frajernia, pokazali charakter i przynieśli dumę drużynie :E
To Zbychu ten który był w filmie klatka
Koleszka uszola z Lecha Poznań
W legendarnym reportażu z TVN objaśnia kolesiom tuz przed ustawka jak maja wjechać w legie Warszawa .
Ogólnie pozytywny gość jakby nie on rugby w Polsce by nie istniało a jakby nie patrzeć mamy /mieliśmy niezła ligę a to zasługa tego właśnie gościa .
Miałem okazje go spotkać kolka razy na reprezentacji .
Ps
Goście zbierający wp🤬l odprowadzeni do bramy jak chamy pospolite hehehe Zbychu piona
Koleszka uszola z Lecha Poznań
W legendarnym reportażu z TVN objaśnia kolesiom tuz przed ustawka jak maja wjechać w legie Warszawa .
Ogólnie pozytywny gość jakby nie on rugby w Polsce by nie istniało a jakby nie patrzeć mamy /mieliśmy niezła ligę a to zasługa tego właśnie gościa .
Miałem okazje go spotkać kolka razy na reprezentacji .
Ps
Goście zbierający wp🤬l odprowadzeni do bramy jak chamy pospolite hehehe Zbychu piona
Ich nie było 9. Ja naliczyłam 28, aczkolwiek nie mam pewności, że ktoś jeszcze nie stał poza kadrem, na którym liczyłam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie