Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
900 litrów ON
LenoXPL • 2014-12-23, 18:23
Witajcie,
Dziś przeglądając wiadomości z regionu natknąłem się na takiego niusa:

Cytat:

Nawet 900 litrów oleju napędowego mogło trafić na jezdnię z pękniętego baku ciężarowego Mercedesa. Przyczyną uszkodzenia baku była lodowa bryła znajdująca się na jezdni.

Do zdarzenia doszło dziś przed godz. 1700 w miejscowości Jeleń (droga krajowa nr 20). Kierowca ciężarówki nie był w stanie ominąć, tak jak to zrobiła przed nim osobówka, zauważonej w ostatniej chwili leżącej na drodze lodowej bryły i najechał na nią. Z relacji kierowcy wynika, że sam kawałek lodu nie był duży, ale wystarczył żeby uszkodzić bak, z którego błyskawicznie zaczęło wyciekać na jezdnię paliwo.

Zdarzenie jak zdarzenie, lecz następny akapit przykuwa największą uwagę...

Cytat:

Kierowca jechał ze Szczecina z żywnością do jednego ze szczecineckich marketów spożywczych. Na miejscu zdarzenia dość szybko znaleźli się mieszańcy wioski z kanistrami i pojemnikami na olej napędowy. Niestety nie udało im się "złapać" wyciekajacego paliwa.

Teraz śmiać się z polaków-cebulaków, którzy łapią się każdej okazji żeby wejść w posiadanie choć kilku litrów paliwa za darmo, czy płakać, że nasz kraj jest w tak złej sytuacji, która zmusza ludzi do takich aktów desperacji?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2014-12-23, 18:27 102
Przypuszczam, że jakby w Anglii zarabiali 10 funtów na godzinę, a za litr paliwa płacili 5 funtów, to nie biegaliby z kanistrami, tylko byłaby wojna domowa.
Zgłoś
Halman 2014-12-23, 18:28
jak by to była wóda to nic by się nie zmarnowało - zlizali by.
Zgłoś
Urynoterapeuta 2014-12-23, 18:41 1
Mozna powiedziec, ze nie jest tak zle. Jak ludzie zaczną zabierać organy na czarny rynek z martwych z miejsca wypadku to wtedy będzie złe.
Zgłoś
cenius 2014-12-23, 19:12 4
Gdzie kurwa w tym kraju jest lód skoro od tygodnia u mnie nawet w nocy jest po 10 st na plusie?

i.
Zgłoś
buer2008 2014-12-23, 19:44
Przydałoby się źródło, bo coś mi się wydaje, że walisz w chuja.
Zgłoś
Kuriki 2014-12-23, 20:19 4
Tu zajebiście wykorzystali okazję do zebrania paliwa, jeszcze gdzieś indziej ktoś podpierdolił znicze i kwiaty, w innym miejscu ktoś skorzystał z okazji, że lachon był nieprzytomny i tego lachona zruchał na trzecia stronę... Strasznie mnie kurwa zastanawia, że pomimo takich zajebistych umiejętności wyłapywania i korzystania z okazji, tacy ludzie nie założą firmy czy nie zrobią biznesu w inny sposób. Z taką osobowością, z takimi cechami charakteru (brak wstydu, upartość, zaradność) to by kurwa furorę robili, a oni wolą olej z drogi wysysać. Kurwa ich jebana w rzyć mać

cenius napisał/a:

Gdzie kurwa w tym kraju jest lód skoro od tygodnia u mnie nawet w nocy jest po 10 st na plusie?

Właśnie kurwa U mnie też temperatura na plusie i zero śniegu. Ta zima wygląda jakby się wiosna kończyła za tydzień
Zgłoś
KrisCFC 2014-12-23, 20:41
Urynoterapeuta napisał/a:

Mozna powiedziec, ze nie jest tak zle. Jak ludzie zaczną zabierać organy na czarny rynek z martwych z miejsca wypadku to wtedy będzie złe.

Będzie źle jak sami zaczniemy sobie je wycinać tylko po to żeby sprzedać...
Zgłoś
Shakugan 2014-12-23, 21:09
cenius napisał/a:

i.

W miejscowości Jeleń, tak jak jest napisane w wiadomości.
Zgłoś
Kuriki 2014-12-23, 21:30 1
KrisCFC napisał/a:

Będzie źle jak sami zaczniemy sobie je wycinać tylko po to żeby sprzedać...

Będzie źle jak będziemy się rozmnażać tylko po to by potomstwo sprzedawać

Kto da więcej? Licytacja trwa!
Zgłoś
bolebor 2014-12-23, 21:48
Boże ale atrakcja...sam bym poleciał
Zgłoś
P................m 2014-12-24, 0:43
Fejk jak sam skurwysyn. Taki tekst nie istnieje w google.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem