Silna małpka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
smiejcie sie pajace a tak przy okazji jest polak ktory przysiada wiecej ; ] wojciech grabowski 420 kg
w ten piatek bedziemy mielim okazje zobaczyc wystep polakow na arnold sports festiwal o zwyciestwo bedzie walczyl ubiegloroczny zwyciesca z polski jan wegiera ktory przy wadze ciala dziewiedziesiat trzy kilogramy w amtym roku wycisnol 300,5 kg liczymy ze i tym razem janek wygra i przyniesie polsce wiecej chluby niz kazdy z was internetowych napinaczy
jzu w piatek wystep polskich wyciskanczy sztangi
Ps chwala sportowcom o ktorych nie mowia w telewizji a rozslawiaja nasz kraj niz rozreklamowanii do granic mozliwoscii pilkaze
Powerlifting DEDICATION DETERMINATION DOMINATION
przepraszam pisalem pod wplywem emocji wdal sie blad wystep polskich wyciskaczy w niedziele postaram sie umiescic link aby kazdy zainteresowany mogl obejzec ich zmagania
w ten piatek bedziemy mielim okazje zobaczyc wystep polakow na arnold sports festiwal o zwyciestwo bedzie walczyl ubiegloroczny zwyciesca z polski jan wegiera ktory przy wadze ciala dziewiedziesiat trzy kilogramy w amtym roku wycisnol 300,5 kg liczymy ze i tym razem janek wygra i przyniesie polsce wiecej chluby niz kazdy z was internetowych napinaczy
jzu w piatek wystep polskich wyciskanczy sztangi
Ps chwala sportowcom o ktorych nie mowia w telewizji a rozslawiaja nasz kraj niz rozreklamowanii do granic mozliwoscii pilkaze
Powerlifting DEDICATION DETERMINATION DOMINATION
przepraszam pisalem pod wplywem emocji wdal sie blad wystep polskich wyciskaczy w niedziele postaram sie umiescic link aby kazdy zainteresowany mogl obejzec ich zmagania
Chyba Daniel Grabowski (Żubr) jego rekord w przysiadzie wynosi 445kg
Właściciel będzie z niego dumny : D
nie warto karmic trolla
Proszę bardzo. Polski portal i maja być polskie wartości
Pierdolicie o pierdołach, a nikt jeszcze nie wytknął techniki przysiadu- mógłby nad nią popracować. Kolana sobie zajebie w ten sposób.
pozatym układ miar i wag został powołany żeby ułatwiać a nie utrudniać. napisanie w taki a nie inny sposób przez autora tematu to zwykłe lenistwo i żadne "naucz się" nie pomoże. To do autora tematu powinny być kierowane akapity typu "społeczeństwo debilnieje" czy "podstawowa wiedza chyba komuś z głowy uciekła".
To tak jakbym wjechał w pieszego samochodem i jeszcze zwyzywał go, że przecież mógł odskoczyć.
-teraz część nie kierowana do autora tematu tylko do osób komentujących:
wkurwia mnie jak ktoś jest leniwym pasztetem i kurwa na innych pluje. typowe "polactwo" w postach użytkowników. kurwa upośledzone chuje, bez zdrowego rozsądku piszą głupoty i strugają mądrych. ja pier do le. jakbym widział wiadomości czy obrady sejmu... już kurwa wiem skąd się te debile biorą w rządzie - wybierają ich nie lepsze debile.
pozdrawiam
p.s.: tak, wiem, zjebał mi się shift.
Kod:
Tematy opisujemy w miarę prosty sposób, słowami nawiązującymi to treści w nim zamieszczonej. Najlepiej gdyby używać w tym celu języka polskiego. Zabieg ten w znaczny sposób ułatwi przeglądanie tego tematu, oraz poszukiwanie go po frazie w razie wystąpienia jego dubla w przyszłości.<br>
pozatym układ miar i wag został powołany żeby ułatwiać a nie utrudniać. napisanie w taki a nie inny sposób przez autora tematu to zwykłe lenistwo i żadne "naucz się" nie pomoże. To do autora tematu powinny być kierowane akapity typu "społeczeństwo debilnieje" czy "podstawowa wiedza chyba komuś z głowy uciekła".
To tak jakbym wjechał w pieszego samochodem i jeszcze zwyzywał go, że przecież mógł odskoczyć.
-teraz część nie kierowana do autora tematu tylko do osób komentujących:
wkurwia mnie jak ktoś jest leniwym pasztetem i kurwa na innych pluje. typowe "polactwo" w postach użytkowników. kurwa upośledzone chuje, bez zdrowego rozsądku piszą głupoty i strugają mądrych. ja pier do le. jakbym widział wiadomości czy obrady sejmu... już kurwa wiem skąd się te debile biorą w rządzie - wybierają ich nie lepsze debile.
pozdrawiam
p.s.: tak, wiem, zjebał mi się shift.
Proste że dorosły szympans jest 3 razy silniejszy od dorosłego człowieka...
bardzo ladnie,pieknie,gdzie mozna kupic takiego czarnusia. Babka ma 2tony wegla do rozladowania,on to wezmie na2x
Podniósł raz,jeszcze 99 razy i przechodzimy do treningu właściwego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów