Silna małpka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
fajnie, że piszesz "905lbs", ale żyjemy w kraju, w którym obowiązuje trochę inna miara masy i mogłeś zapisać to jako 410kg
judasz1234 napisał/a:
fajnie, że piszesz "905lbs", ale żyjemy w kraju, w którym obowiązuje trochę inna miara masy i mogłeś zapisać to jako 410kg
google masz zablokowane? przelicz sobie...
wszystko kurwa na tacy podać
wysil się troche...
Na szczęście miał porządną asekuracje.
~okar19 a ty kurwa google nie masz? sam się kurwa wysil i daj kurwa coś co jest przetłumaczone a nie wjebac byle wjebac i mieć wyjebane to samo się tyczy wrzucania filmików w obcym języku bez napisów i pisać że angielski podstawowy wymagany kurwa...
napisz zazalenie do administracji
~okar19 nie napisze tobie że jak już masz zamiar coś wrzucac to przynajmniej sie wysil i zrób to dobrze a nie wpierdalac bezsensownie
Cytat:
google masz zablokowane? przelicz sobie...
wszystko kurwa na tacy podać
wysil się troche...
kurwa mać sam ci napisałem, że to 410kg ślepaku, wysil się trochę i czytaj ze zrozumieniem
A w czym tu problem? Już w podstawówce uczą, że 1lb = ~0,45kg... A policzyć chyba kazdy potrafi, społeczeństwo idiocieje...
Yggdrasil napisał/a:
A w czym tu problem? Już w podstawówce uczą, że 1lb = ~0,45kg... A policzyć chyba kazdy potrafi, społeczeństwo idiocieje...
tak samo uczą też o jardach, stopach, łokciach, milach, uncjach, galonach, kwartach, co nie oznacza, że mamy używać tych jednostek na co dzień i przeliczać przy każdej możliwej okazji
judasz1234 napisał/a:
kurwa mać sam ci napisałem, że to 410kg ślepaku, wysil się trochę i czytaj ze zrozumieniem
widzialem osle ze napisales
jak juz sobie odpowiedziales na pytanie ile to kg to po co mi dupe zawracasz?
Po co sie kłócicie gość zza wody nadaje
Tomizmc napisał/a:
Zaraz bedzie, ze polski portal i maja byc polskie wartosci
nie warto karmic trolla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów