18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
92-letnia Ninja
Veni_Vidi • 2024-07-25, 10:37
92-letnia kobieta pokonuje 2-metrową bramę uciekając z domu opieki.

Skubana pani babcia! Mam nadzieję, że jej się żadna krzywda nie stała, ani nie dzieje...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ibrahim 2024-07-25, 12:33 7
Ludzie , wy nie macie pojęcia, co to jest Alzheimer. Siedzimy w salonie z teściem, oglądamy film w tv, a dziadek nagle wstaje, idzie spokojnie do telewizora. Myślałem, że chce cos poprawić, czy jak. A on rozpina rozporek, odlał się za telewizor, na te kable, aż cud, że go prąd nie zabił. Zapiął się i usiadł spokojnie na fotel, dalej wpatrzony spokojnym wzrokiem na film. Mówię: dziadek, gdzie byłeś? A on spojrzał na mnie, jakbym to ja miał Alzheimera i mówi: Jak gdzie - w łazience.
Zgłoś
Kurisu 2024-07-25, 12:48 4
Matka pracowała w domu opieki... Dziadkowie skaczący przez płot to norma. Ilu ochroniarzy wyleciało bo spali zamiast pilnowac.
Zgłoś
Cryo 2024-07-25, 12:52 5
Starość jest przejebana. Moja babcia spierdoliła przez okno na szosę i w piżamie łapała stopa, bo miała jakiś flashback z wojny. Tyle szczęścia, że zauważyli ją sąsiedzi.
Zgłoś
xmen 2024-07-25, 13:00 2
Myślałem, że po udanej ucieczce z ulicy zdejmie ją TukTuk, albo ciężarówka z piachem.
Zgłoś
Alternatyw 2024-07-25, 13:07 2
Napięcie, brawurowa ucieczka i bez tragedii...można wstawić coś spoko dla oka...no można 😁
Zgłoś
Piotrula 2024-07-25, 13:09 2
Skoro ucieka to napewno jej się krzywda nie dzieje...
Zgłoś
Liczer 2024-07-25, 13:14 4
Jeśli ma 92 lata to na prawdę całe życie musiała zdrowo się odzywać i ruszać. Szacun.
Zgłoś
Kujda 2024-07-25, 13:14 3
wolność kocham i rozumiem

takie tam bez konkretów
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-07-25, 13:25 1
Chce się dołączyć do gangu zielonej rękawiczki....
Zgłoś
Xevik20 2024-07-25, 16:04 3
Miałem sąsiadkę z Alzheimerem pojebana choroba. Pamiętam 1 akcje w nocy, jak mi waliła na drzwi, bo myślała, że ktoś jej córkę porwał i zamknął się z nią w czarnym samochodzie. Stał czarny samochód przed blokiem oczywiście nikogo w nim nie było. Po tej akcji pogotowie, a potem stała opieka, bo się w końcu nią rodzinka zainteresowała. Ogólnie smutne i wkurwiające, bo człowiekowi szkoda takiej osoby, a za dużo nie może zrobić i czuję bezsilność.
Zgłoś
Hvrittinge_sx 2024-07-25, 18:36
Opowiem wam historie mojego sąsiada :
23, noc, zima, wiatr, ktoś zaczyna walić do drzwi sąsiad otwiera a tam 90letnia babcia bez butów w samej podomce zaczyna prosić o pomoc że się nad nimi znęcają, chciała by zadzwonić po policję do córki itp. Mija 40 sekund przyjezdza dwóch goryli opelkiem biorą babcie pod pache przepraszają i tyle było xd. A babka zaczyna krzyczeć że za to ja zabiją żeby dzwonił po policję.. Sąsiad mówi kurwa dwa dni nie spałem bo nie wiedziałem czy dzwonoc po policję czy nie xdxdxd
Zgłoś
Azzazel 2024-07-25, 18:47 1
Widziałem kiedyś podobną scenę. Pracowałem miałem obok domu opieki społecznej. SIedze na ławce, jem drugie śniadanie. Patrzę jak wzdłuż ogrodzenia kuśtyka dwóch statków, rozglądają się konspiracyjnie, po czym jeden drugiego podsadza i przerzuca przez dwumetrowej wysokości płot. Dziadek który tak przeskoczył otrzepał się i ruszył przed siebie. Aż z ciekawości poszedłem za nim, sprawdzić gdzie tak drepta. Zaszedł do monopolowego za rogiem.
Zgłoś
Adameck 2024-07-25, 18:53 1
Dziadek do wnuczka:
- Kubuś, jak się nazywa ten Niemiec, co mi zawsze wszystko chowa, że nie umiem potem znaleźć?
- Alzheimer, dziadku...
Zgłoś
Eugeniusz62 2024-07-25, 19:26 1
Technika i wrażenia artystyczne 10/10. Zrówka życzę. A swoją drogą, miałem kumpla, który miał dziadka, 93 lata. Dziadek fizycznie mega sprawny, spirytus wypił, hantelki 25kg potrafił rozhuśtać, przez płot spierdolić.. Ale umysłowo dramat. Wiele razy musiałem udawać, że jestem tego dziadka kolegą z partyzantki, młodszym bratem, dyrektorem szkoły, w której się uczył, sąsiadem itd. Kumpel i jego rodzice prosili mnie, abym do niego przychodził i odgrywał te postacie. Ponoć się uspokajał i mieli trochę spokoju. Śmieszne i smutne zarazem...
Zgłoś
tars 2024-07-25, 20:43
Życzę jej powodzenia na nowej drodze życia!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem