📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Sposób na wyleczenie kompleksów.
ale jak mu kłaki odrosną, to chujowo będzie wyglądać ;p
chcesz mieć chuja do podłogi ? To upierdol sobie nogi!
grauper napisał/a:
anty - to co to do chuja jest ?
Facet zapił, a koledzy zrobili mu dowcip i narysowali markerem kutasa po kolana. Moje zdanie.
No ba. Popił a koledzy ogolili mu nogę, żeby pomalować go markerem. A zdjęcie robił przypadkiem na takim fotelu, na jakim robi się tatuaże. W dodatku wyszło mu uczulenie od markera, bo jakieś czerwone obwódki ma dookoła tych czarnych kresek. No chyba, że koledzy mocno marker przyduszali .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów