📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Ciekawe czego szukałeś tak tak, przypadek
No to już wiemy gdzie podziewa się ostatnio ten którego imienia nie należy wymawiać.
Idę pod prysznic zmyć z siebie wspomnienie o tym filmiku. Bleah...
Chociaż jakieś ostrzeżenie mogłeś w opisie dać, tego nie da się odzobaczyć grrrr
Chociaż jakieś ostrzeżenie mogłeś w opisie dać, tego nie da się odzobaczyć grrrr
Kurwa filmujacy z Parkinsonem...
4 na 10 gejów to pedofile pamiętajcie o tym!
outsidethebox86 napisał/a:
Idę pod prysznic zmyć z siebie wspomnienie o tym filmiku. Bleah...
Poszedł zwalić
C0C0JUMBO napisał/a:
Poszedł zwalić
Jestem kobietą i nie jarają mnie takie akcje i serio, powinno się ostrzeżenie dawać, kuźwa jakiś umowny znak czy coś.
outsidethebox86 napisał/a:
powinno się ostrzeżenie dawać, kuźwa jakiś umowny znak czy coś.
tematy od phrontcha to juz ostrzeżenie same w sobie biorąc pod uwagę to że lubi wrzucić co nieco gejozy...
Halman napisał/a:
tematy od phrontcha to juz ostrzeżenie same w sobie biorąc pod uwagę to że lubi wrzucić co nieco gejozy...
Gdybym mógł dał bym Ci 1000 piw za podsumowanie twórczości phrontcha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów