📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widziałem filmy, na których psy posuwały maskotki., Czym on się od nich różni?
Kiedyś znalazłem w domu taką większą maskotkę, klaun czy coś (nie pamiętam). Szczerze mówiąc frajdy dużej nie ma (bo takie pluszaki są miękkie), plus każdorazowo trzeba opróżniacz z "ż zużytej" waty, czy jak to się zwie. Plusem jest to, że jest elastyczny i nie piszczy, nie trzeba karmić, nie zajdzie w ciąże itp.
@saves
Nie porównuj psa do murzyna, pies ma prawi do jebania maskotki, murzyn może jedynie mieć przyzwolenie zbierania bawełny. Pies to przyjaciel człowieka, murzyn jest z woli i łaski białego, jego niewolnikiem
Nie porównuj psa do murzyna, pies ma prawi do jebania maskotki, murzyn może jedynie mieć przyzwolenie zbierania bawełny. Pies to przyjaciel człowieka, murzyn jest z woli i łaski białego, jego niewolnikiem
No... saves
oktutnie dojebałeś. Nie widzisz różnicy między psem a murzynem?
Rasizm jest OK.
oktutnie dojebałeś. Nie widzisz różnicy między psem a murzynem?
Czemu wszyscy sa tu takimi rasistami?
Bo to fajne i dużo piwek można zgarnąć heh
Brawo dla rodzica, który to nagrał i udostępnił w necie
Chyba, że ustawione.
Ale w jedną czy drugą, to i tak pedofilia.
Chyba, że ustawione.
Ale w jedną czy drugą, to i tak pedofilia.
fajna matka, nazywa swojego syna czarnuchem + dodaje film do internetu xd ja pierdole
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów