Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Co miałby "u Ciebie" robić, gnój chomikowi wynosić?
Nie po to on tam jest. Gówniak się najebał i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Nie po to on tam jest. Gówniak się najebał i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Wystarczyło go odepchnąć i ten szczawik dalej by leciał do tyłu,ale nie trzeba dać w pysk,jakie to prostackie.
Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Nie po to on tam jest. Gówniak się najebał i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Ale co wy kurwa, ślepi jesteście czy co? Widać przecież jak na dłoni, że szczyl się nabija z ochroniarza i wcale nie jest tak najebany. Zwróćcie wydaje, że po pierwszym ciosie się uśmiecha pod nosem? Na bank już któryś raz tak podchodzą do tego ochroniarza, więc ten się w końcu wkurwil. Brawa dla niego.