Trzeba się napić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up i chuj z tego skoro ketchup by marnował
Do szlifowania gładzi by się nadał
On ma już chyba dosyć ....
Krok do padaczki alkoholowej. Powinni mu podać setkę albo dwie.
P.S. Jak zdarzy wam się sadole łoić przez miesiąc (lub dłużej) dzień w dzień nie odstawiajcie alko na raz.
P.S. Jak zdarzy wam się sadole łoić przez miesiąc (lub dłużej) dzień w dzień nie odstawiajcie alko na raz.
Kolega GTi ma rację. Taka delira, ruchy mięśni twarzy wskazują na padaczke alkoholową która często jest przyczyną śmierci. Powinnien dostać conajmniej 250 ml wódki lub z 2 relanium by opanować reakcję organizmu. Mogą nawet zaraz pojawić się halucynacje. Wiem bo jeden z rodziny chlał i miał coś podobnego aż pogotowie przyjechało.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów