18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Cytat:

Nicky Taylor zostaje poddana badaniu mającego pokazać różnicę pomiędzy przyjęciem czystego THC a THC w roztworze z innymi canabinoidami. W celu uzyskania maksymalnego efektu substancje podano dożylnie. Uzyskane efekty są nader ciekawe.

Da się?! DA !
Zgłoś
achmed 2012-12-02, 22:58
jak 70% użytkowników internetu. a w każdej bajce jest ziarnko prawdy.
Zgłoś
ZiZU 2012-12-02, 23:57 2
Tak, kurwa. Robić eksperyment na DWÓCH osobach =.="
Zrobiliby 3 grupy, każda po 50+ osób, jedna dostaje THC, druga THC + Cannabis, trzecia placebo. Wtedy można by dyskutować.
Zgłoś
cannabis7777 2012-12-03, 8:09 1
bloodwar napisał/a:

Po chuj się w ogóle ćpać?

powiedzial ten co (zapewne) pije alkohol bądź chociazby kawe -.-

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
nisanosa 2012-12-03, 9:20
Kurwa, to jest moja ciotka.
Zgłoś
Lordzik92 2012-12-03, 14:17
Wszyscy pisza zeby zalegalizowac bo to rozwoj medycyny itp. nagle kurwa wszyscy doktorzy nauk sie znalezli... przeciez wiadomo ze ci co tak pisza chca tylko jarac ile wlezie a chore na raka dzieci tak jak wczoraj dzis czy po legalizacji nadal beda ich gowno obchodzic..., chodzi tylko spokojne jaranie by mozna bylo sie legalnie upodlic, by zylo sie lepiej bez strachu ze pan policjant przetrzepie kieszen i znajdzie 0,1g, cap za dupe i do pierdla....
,, Wsrod politykow zrobiono glosowanie kto jest za i przeciw legalizacji narkotykow. 40 bylo za, 157 przeciw a 263 by zostalo tak jak jest teraz". - Taka mala przerobka zartu o pedofilii w kosciele.
Zgłoś
smyndryl 2012-12-03, 14:49
Żądam penalizacji posiadania wyrobów alkoholowych i tytoniowych. Ale by wesoło było.

@Lordzik92
Doedukuj się najpierw w kwestii legalizacji, czy chociażby depenalizacji konopii w Polsce, a dopiero później zabieraj głos w tej sprawie.
Zgłoś
Lordzik92 2012-12-03, 16:24 1
To co napisalem wyzej bylo ironia... Meczy mnie ten sment i ciagle argumentowanie medycyna, badaniami etc. Skoro i tak wiekszosc co o tym tak chetnie pisze ma wiedze tylko z kilku artykulow a glowna przyczyna wieszczenia tych informacji jest tylko chec palenia...
Ja osobiscie jestem za zalegalizowaniem wszystkiego ( a dokladniej przeciw produkcji glupich i nieracjanalnych praw), tym bardziej ze popieram teorie Darwina o najslabszym ogniwie, i nie bylo by mi zal jakby chmara gimbusow umarla od przedawkowania (nie mam tu na mysli konopii) czy na skutek nieprzemyslanych decyzji pod wplywem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów