18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
Cytat:

Nicky Taylor zostaje poddana badaniu mającego pokazać różnicę pomiędzy przyjęciem czystego THC a THC w roztworze z innymi canabinoidami. W celu uzyskania maksymalnego efektu substancje podano dożylnie. Uzyskane efekty są nader ciekawe.

Da się?! DA !
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maderfakermen 2012-12-02, 16:23 10
tylko po chuj się kłuć?
Zgłoś
bloodwar 2012-12-02, 16:49 25
Po chuj się w ogóle ćpać?
Zgłoś
Magik2501 2012-12-02, 16:53 3
Jasne, że da się wstrzykiwać. Nic nowego. Sproszkowaną cegłę też da się wstrzyknąć...tylko po co?
Zgłoś
Aeon 2012-12-02, 17:24
A kto mówił, że nie da się wstrzykiwać ? Jeden facet z USA uzyskiwał olej z konopi i leczył nim setki osób na różnorakie sposoby.
Zgłoś
Olasty 2012-12-02, 17:43 1
czyli po czystym thc mamy szwędaka a po kanabana śmiechujki. fajnie
Zgłoś
Echis 2012-12-02, 19:41
Ciekawe, czy wstrzykniętą mańkę można przedawkować, bo skoro kopcąc się nie da, to żyłami chyba można. Ale pewnie samo thc nie zabije, tylko zatkanie żył, albo chuj wie.
Zgłoś
r................9 2012-12-02, 21:15 1
bloodwar, a po chuj nie ćpać? Jak ktoś lubi, to sobie przytubi. ;D
Zgłoś
z................k 2012-12-02, 21:18
ja kiedyś wciągałem tą "marychułanę" też się da ...
Zgłoś
ellsworth 2012-12-02, 22:05
Magik2501 napisał/a:

Jasne, że da się wstrzykiwać. Nic nowego. Sproszkowaną cegłę też da się wstrzyknąć...tylko po co?

Sproszkowaną cegłę można by też wciągnąć. Jak się postarać, to pewnie i skręta zrobić i zapalić, tylko właśnie "po co?". To samo pytanie można zadać odnośnie wszelkiej maści narkotyków. Po co?
Zgłoś
Cezarry 2012-12-02, 22:10
Echis, teoretycznie się da, ale w praktyce chyba nawet żyłą by ci tyle nie weszło :p
Zgłoś
Echis 2012-12-02, 22:22
Cezarry, no da się przedawkować paląc, ale to trzeba by z 8 kilo ( zależnie od wagi ciała) w krótkim czasie skopcić. W zasadzie to prędzej człowiek się udusi, niż to przedawkuje. W sumie chodzą ploty, że Bruce Lee przedawkował haszyk, ale on go wpierdalał, albo wywary robił.
Zgłoś
Ostrovsky 2012-12-02, 22:32
A Po co wy buraczki pijecie napoje z %%? Po to.
Zgłoś
achmed 2012-12-02, 22:39 6
"po co?" ależ mnie to rozbawiło he he poco to się nogi!!! Dla mnie to przełom w medycznej marihuanie , ponieważ taki rodzaj narkotyku nie jest prosty do produkcji a tym bardziej bezpieczny i skuteczniejszy od kupowanych na ulicach czy tez własnej "produkcji"
Skutki uboczne zażywania -brak
Wydajność ,trwałość oraz efektywność-nie do opisania.

Z.P.D.Z
"Zbyt Pozytywne Dlatego Zakazane"

!!!SADZIĆ PALIĆ ZALEGALIZOWAĆ!!!
Zgłoś
ObywateI 2012-12-02, 22:52 8
@achmed
Ale pierdolisz głupoty, o jezu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem