Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zastawić, ewentualnie przysypać śniegiem. Tam cały rok zima więc śmierdzieć nie będzie to nikt się nie kapnie.
Nigdy tego nie zrozumiem: dokąd tak spieszą się emeryci?
Do grobu
A na emeryturze to już nie umawiasz sie z ludźmi na określoną godzinę?
A na emeryturze to już nie umawiasz sie z ludźmi na określoną godzinę?
Na szóstą jadą do lekarza mimo że przyjmuje od 8
W dodatku są zarejestrowani na godzinę 11:00.
Czarę goryczy przelewa hasło: "ja tu czekom łod szósty w kolejce"
elegancko, emeryci sa już nikomu niepotrzebni, tak powinny kończyć te chwasty, powinna być ustawa, że każdy kto osiąga wiek emerytalny i nie pracuje już , powinien być utylizowany z urzędu, tak to wygląda w naturze, co to za życie do później starości kurwa mać, tak nie wolno !
Idz zdechnij juz teraz.
Ps. Babcia z filmiku, to uwaznie patrzyla pod nogi zeby sie nie poślizgnąć i nie zrobic sobie krzywdy.
zrozumiesz jak nim będziesz
Żeby kolejkę zająć. Są bardziej świadomi od Ciebie że już im bliżej do końca żywota niż dalej, więc nie marnują czasu na gnicie w łóżku do południa jak Ty.
Idz zdechnij juz teraz.
Ps. Babcia z filmiku, to uwaznie patrzyla pod nogi zeby sie nie poślizgnąć i nie zrobic sobie krzywdy.
Ale nie popatrzyła na boki.
Wniosek z tego taki jak jesteś na przejściu to patrz też na boki bo cię może pociąg pierdolnąć
W dodatku są zarejestrowani na godzinę 11:00.
Czarę goryczy przelewa hasło: "ja tu czekom łod szósty w kolejce"
Wtedy wyciągam legitymację ZHDK i może mnie stara torba w jajca pocałować xD
Jak widać w tym przypadku, na drugą stronę
elegancko, emeryci sa już nikomu niepotrzebni, tak powinny kończyć te chwasty, powinna być ustawa, że każdy kto osiąga wiek emerytalny i nie pracuje już , powinien być utylizowany z urzędu, tak to wygląda w naturze, co to za życie do później starości kurwa mać, tak nie wolno !
Uwielbiam takich niedojebkow, jak ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów