Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak właśnie powinno się napierdalać wszystkich tych, którzy zaraz się tu spłaczą nad losem zjebanego pchlarza.
Zwyczaje twojej afrykańskiej społeczności nas nie interesują.
I tak właśnie powinno się napierdalać wszystkich tych, którzy zaraz się tu spłaczą nad losem zjebanego pchlarza.
Kolejny miłośnik czarnuchów.
Chętnie zrobię Ci to samo jak się spotkam pryszczaty prawiczku.
najpierw swojej mamie skoncz robic francuskie tornado kmiocie.
Chuj tej kurwie w dupę
nikt nad tobą płakać nie będzie, nie przejmuj się.
Oj jaki odważny rycerzyk. Śmiało zapraszam, tylko najpierw wyjdzie, z tej twojej zapierdziałej piwnicy skurwsynu.
lecisz qrwo
Ps: Mógł mu jeszcze ze dwa razy zajebać tym kamieniem.
Już? Popłakali sobie nad biednym pieskiem? Po napinali się co to by oni nie zrobili? To teraz wypierdalać na FB. Tam jest pełno takich płaczących pizdy.
[ Dodano: 2025-01-09, 19:19 ]
Już? Popłakali sobie nad biednym pieskiem? Po napinali się co to by oni nie zrobili? To teraz wypierdalać na FB. Tam jest pełno takich płaczących pizdy.
Ja bym tak zrobił twojej matce szmatce pedale
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów