📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Hmm ..
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytolsky napisał/a:
I tak właśnie powinno się napierdalać wszystkich tych, którzy zaraz się tu spłaczą nad losem zjebanego pchlarza.
Identyfikujesz się z ludzką małpą brawo . Ciebie i tego czarnucha by się przydało odjebac.
koxxx92 napisał/a:
Chętnie zrobię Ci to samo jak się spotkam pryszczaty prawiczku.
Daj znać czy potrzebujesz kamienia to przywiozę nawet z dwa wiadra dla pewności jakbys chybił w ten durny łeb
@pytolsky: jebnij baranka w ścianę bo chyba coś nie styka 😁 A dla takich właśnie bezmózgów jak ty życzę żeby sie kiedyś tu na sadolu pojawili w zakładce hard płaczku😉
@pytolsky: kaszojadzie widać, że zaczynasz się dusić od własnej tępoty i głupoty a w swojej spłyconej percepcji postrzegania rzeczywistości pokazujesz, że jesteś zwykłym małosiurem, piwniczakiem siedzącym na oszczanej kanapie, który doświadczył czołówki z podłogą przy urodzeniu.
pytolsky napisał/a:
I tak właśnie powinno się napierdalać wszystkich tych, którzy zaraz się tu spłaczą nad losem zjebanego pchlarza.
Masz jeszcze jedno powiadomienie, żebyś mógł sobie odświeżyć pamięć jakim ścierwem bez skilla jesteś.
I Dobrze huj z tym pchlarzem . A wy obrońcy praw zwierząt płaczcie jak pizdy
xD czerpię energię życiową z waszego bólu dupy, więc jeszcze się tutaj trochę spłaczcie, to na pewno skończę was trollować
Makabra, ile tu upośledzeńców, wyjących nad randomowym pieskiem z neta... Jesteście żałośni.
mi się bardziej płakać chce z Twojego powodu... jesteś grubo popioerdolony
TurboKaczka napisał/a:
najpierw swojej mamie skoncz robic francuskie tornado kmiocie.
Jak otworzysz grobowiec.
pytolsky napisał/a:
pytolski to jest typowy patol ktorego sie powinno ............ w pierwszej kolejnosci razem z rodzinka zeby sie nie mnozyli
Jaką kurwa głowę ?? Pies ma łeb imbecylu...
[ Dodano: 2025-01-10, 17:21 ]
C¥uj z wami pchlarze! Ha tfu!
[ Dodano: 2025-01-10, 17:21 ]
C¥uj z wami pchlarze! Ha tfu!
Szkoda smalcu. Jebnął kundla w łeb i zostawił. Co za marnotrawstwo.
Za takie coś kara śmierci do utylizacji. Mógł bym nawet wykonywać na takich burakach wyroki tak sadystyczne że w głowie im by się nie nie mieściło jak bardzo można cierpieć przed śmiercią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów