że serwery będą działać w czasie premiery.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla niewtajemniczonych: EA po raz kolejny wydymało graczy.
Twierdzili, że serwery będą działać. Nie działały.
Twierdzili, że SimCity musi być uruchamiane on-line, bo tego wymaga architektura gry, a serwer wykonuje ważne obliczenia.
Jeden z moderów odpalił grę offline. Wszystko działa zajebiście.
Shame on you, EA.
Twierdzili, że serwery będą działać. Nie działały.
Twierdzili, że SimCity musi być uruchamiane on-line, bo tego wymaga architektura gry, a serwer wykonuje ważne obliczenia.
Jeden z moderów odpalił grę offline. Wszystko działa zajebiście.
Shame on you, EA.
Dlatego ciągle waham się z kupnem i czekam na tego pierdylonego cracka.
jebac craka ja kupilem jak ktos lubil sim city to bedzie zadowolony gra jest spoko ! i smiga ekegancko
Tak ostatnio głośno o tym Sim City, że postanowiłem odpalić stare, dobre Sim City 3 i zbudować zajebiste miasto
bongman, spierdoliłeś, bierze się metropolis, bawi sie w tuska robi jakieś podatki kosmicznie wysokie, płace minimalne maksymalne przyśpieszenie czasu ( tutaj np idziesz zrobić kawe i ją wypijasz ) wracasz i jesteś ustawiony na tysiąc lat
@up
I co z tego, skoro największą frajdą w tej grze (tzn SimCity 2000 - bo w to ostatni raz grałem) było wybudowanie miasta, a pozniej wywoływanie kataklizmow, nalotów ufo itp
I co z tego, skoro największą frajdą w tej grze (tzn SimCity 2000 - bo w to ostatni raz grałem) było wybudowanie miasta, a pozniej wywoływanie kataklizmow, nalotów ufo itp
@up w opisach gry to przeczytałeś?
Nigdy ja, ani nigdy nikt kogo widziałem jak w to gra nie niszczył swojego dzieła. Co najwyżej pojedyńcze pioruny na przechodniów, ale w domek, żeby sprawdźić jakość usług Straży Pożarnej. Z tego co widzę to ludzie, którzy nigdy w to nie grali piszą "pamiętam jak budowałem i niszczyłem". To samo jak w simsach, że niby każdy robił basen i usuwał drabinkę na swoim bohatrze. Ta jasne.
Nigdy ja, ani nigdy nikt kogo widziałem jak w to gra nie niszczył swojego dzieła. Co najwyżej pojedyńcze pioruny na przechodniów, ale w domek, żeby sprawdźić jakość usług Straży Pożarnej. Z tego co widzę to ludzie, którzy nigdy w to nie grali piszą "pamiętam jak budowałem i niszczyłem". To samo jak w simsach, że niby każdy robił basen i usuwał drabinkę na swoim bohatrze. Ta jasne.
Jaanek, w SimCity 2 tak się właśnie grało - budowanie było bardzo proste, jak się znudziło człowiekowi to robił sejwa i nasyłał wszystkie kataklizmy na miasto, po czym patrzył jak sobie metropolia radzi. Frajda!
Jaanek napisał/a:
To samo jak w simsach, że niby każdy robił basen i usuwał drabinkę na swoim bohatrze. Ta jasne.
Przecież to była jedyna ekscytująca opcja w tej grze. Obok zamykania sima w czterech ścianach bez jedzenia, wysyłania kiepskiego kucharza aby wywołał pożar i wywoływania duchów
ja tam wole Cities XL, coprawda jest troche bugów, szczególnie memory leak ale można tam znakomicie odwzorować takie miasto jakie byśmy chcieli, szczególnie jak dodamy troche modów
w nowym simcity na bank zaraz będą dodatki jak do simsów, każdy po 70zł...
w nowym simcity na bank zaraz będą dodatki jak do simsów, każdy po 70zł...
Będzie mnóstwo DLC... Zacznie się od dlc z pojedynczymi budynkami typu statua wolności a skończy na na powiększaniu terenu do budowania. Nie kupie tej gry. Ściągnę pirata i będę grał! Fuck You EA!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów