📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz, to już rozmowy ne temat tych wyimaginowanych bogów zaczynaja mnie nudzić. Za stary jestem, żeby sie pierdołami zajmowac.
danilo napisał/a:
Teraz, to już rozmowy ne temat tych wyimaginowanych bogów zaczynaja mnie nudzić. Za stary jestem, żeby sie pierdołami zajmowac.
Oj tam nie pierdol zobaczysz jaka sraka poleci z szitstormu wyznawców kanibali boga zombie, którego kapłani jebią dzieci po zakrystiach.
Abraxus napisał/a:
Oj tam nie pierdol zobaczysz jaka sraka poleci z szitstormu wyznawców kanibali boga zombie, którego kapłani jebią dzieci po zakrystiach.
Rozumiem mówisz z własnego doświadczenia? Piwo na pocieszenie dla księdza
Jak 3 dniowy weekend ?
W niedzielę modlą się Żydzi i Muslimy, w sobotę Chrześcijanie i Muslimy z kolei piątek należy do Chrześcijan i Żydów.
Cały czas zapierdol.
W niedzielę modlą się Żydzi i Muslimy, w sobotę Chrześcijanie i Muslimy z kolei piątek należy do Chrześcijan i Żydów.
Cały czas zapierdol.
Gościu jak wstawiasz screeny z kwejka lub innego gówna to chociaż byś się zastanowił kim jest a raczej był ten człowiek w tym monologu wygłosił, bo twoje "dopowiedzenie" nawet nie dorasta do pięt temu co wygłoszono chwilę wcześniej lub później.
Niech mu słońce ciepłym będzie.
Ludzie źle interpretują religie,które w zasadzie mówią o tym samym.O poczuciu spełnienia i radości z samego życia.Po prostu w tamtych czasach kołcze na swój sposób tłumaczyli to wszystko a niektórzy wpadli na pomysł,żeby sobie na tym zarobić i zaczęli robić zakazy,zbierać datki i zabijać aby podnieść swoje niskie ego.
Polecam książki potęga teraźniejszości i inteligencja emocjonalna.
Polecam książki potęga teraźniejszości i inteligencja emocjonalna.
Żydzi z was się śmieją bo wieżą w swojego boga , bo maja większą inteligentni od was i maja wszystko czego chcą . A wy nie macie nic bo wierzycie w dinozaury a no tak one istniały bo tak nam tv powiedzieli i w szkołach ,bzdura . Niech ktoś mi napisze że badał szczątki tych zwierząt albo chociaż poda nazwę muzeum gdzie są "autentyczne" szczątki .
jesteś bogiem, wytłumacz to sobie, sobie
George Carlin, jasno i krótko wytłumaczył wiele rzeczy, np. 20 przykazań, wielki gościu, szkoda że już nie żyje piwo, zawsze będę go miło wspominał
sory, 10 przykazań
George Carlin, jasno i krótko wytłumaczył wiele rzeczy, np. 20 przykazań, wielki gościu, szkoda że już nie żyje piwo, zawsze będę go miło wspominał
sory, 10 przykazań
MisticEyeJejeje napisał/a:
A wy nie macie nic bo wierzycie w dinozaury a no tak one istniały bo tak nam tv powiedzieli i w szkołach ,bzdura . Niech ktoś mi napisze że badał szczątki tych zwierząt albo chociaż poda nazwę muzeum gdzie są "autentyczne" szczątki .
Za to na istnienie Boga jest tyyyyle namacalnych dowodów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów