Dalszy los nagrania nieznany ☹️
Dalszy los nagrania nieznany ☹️
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pokaz mi wiarygodne źródło Twoich teorii, że Polki są najbardziej rozchwytywane...... czekam
Nie rozchwytywane a dają dupy najłatwiej. Szczególnie jak je od rasistek wyzywają.
Kurwa najpierw wysyp lewaków i ruskich trolli na sadolu, teraz jakiś debil założył konto kilka dni temu i próbuje marnie prowokować
Ehhh co nas jeszcze czeka na sadolu. Aż strach myśleć
Jeszcze zostali tylko bandero wyznawcy... Zapomniałeś dodać
Prawaki to kryptogeje.
Ostatnio pisałeś, że nie jesteś lewakiem, a teraz tak nerwowo zareagowałeś na słowo "lewak" - chyba coś kręcisz
Piwo dla dziadka, swoją drogą te gnoje powinni ustąpić miejsca starszemu facetowi i może od tego zaczęła się sytuacja.
Skończ wypisywać głupoty, bo w Polskim prawie NIGDZIE nie ma napisanego zdania, że młodsze osoby powinny ustępować miejsc dla starszych. To jest tylko głupie pieprzenie seniorów którzy próbują wykorzystać swoje położenie i poczuć się lepiej niż ci młodsi.
Mi to pasuje, bo do lekarza chodzę raz na 10 lat, a do Żabki codziennie.
Skończ wypisywać głupoty, bo w Polskim prawie NIGDZIE nie ma napisanego zdania, że młodsze osoby powinny ustępować miejsc dla starszych. To jest tylko głupie pieprzenie seniorów którzy próbują wykorzystać swoje położenie i poczuć się lepiej niż ci młodsi.
A kto powiedział że to jest napisane gdzieś w polskim prawie?? To jest element dobrego wychowania czyli czegoś czego jak widać nie masz
A kto powiedział że to jest napisane gdzieś w polskim prawie?? To jest element dobrego wychowania czyli czegoś czego jak widać nie masz
Czyli nie ma żadnego przymusu by osoby młodsze ustapywaly miejsca. W takim razie skończ pieprzyc głupoty, bo osoba młoda jest na równi z seniorem i w żaden sposób nie musi ustępować miejsca i niekoniecznie jest to kultura, bo osobę młodą też może coś boleć. Co do mnie to masz rację. Nie mam żadnej kultury i nie ustępuje nikomu miejsca tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji ale wkurwią mnie gadanie, że osoba młoda musi ustępować miejsce starszym.
Piwo dla dziadka, swoją drogą te gnoje powinni ustąpić miejsca starszemu facetowi i może od tego zaczęła się sytuacja.
Widzisz czasy takie że dziadek wie ,że nie ma sensu wymagać skoro szczyl sam nie podniósł tyłka widząc „ Hitlera”
Czyli nie ma żadnego przymusu by osoby młodsze ustapywaly miejsca. W takim razie skończ pieprzyc głupoty, bo osoba młoda jest na równi z seniorem i w żaden sposób nie musi ustępować miejsca i niekoniecznie jest to kultura, bo osobę młodą też może coś boleć. Co do mnie to masz rację. Nie mam żadnej kultury i nie ustępuje nikomu miejsca tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji ale wkurwią mnie gadanie, że osoba młoda musi ustępować miejsce starszym.
Co mam Ci powiedzieć, po prostu jesteś prostakiem i zapewne wynosiłeś to z patologicznego domu. Nie odpisuj bo nie gadam z takimi patolami
Autobus podjechał na przystanek, młody wstał i powłócząc nogą do wyjścia rzucił dziadkowi na dowidzenia: "Młody, to wcale nie znaczy, że od razu zdrowy".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów