📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.ɯǝıɯn ʞɐʇ zǝT
Kurdee... Myślałem ze ma taki kręcący się żyrandol i mu jajca upitoli
@sawbur a ja pojąłem "żaluzję" dywan na podłodze, ale koleś twierdzi że to ściana. I tak zjebał, bo grawitacja temu przeczy. Nieważne. Nie przekonuje mnie to, jakoś nie widzę, by został zachowany środek ciężkości na jednej ręce.
sawbur napisał/a:
Tyś kurwa dywan widział
Kaprys napisał/a:
@sawbur a ja pojąłem "żaluzję" dywan na podłodze, ale koleś twierdzi że to ściana. I tak zjebał, bo grawitacja temu przeczy. Nieważne. Nie przekonuje mnie to, jakoś nie widzę, by został zachowany środek ciężkości na jednej ręce.
Strzałka okraszona nr 1 (słownie:jeden) wskazuje miejsce znane mi jako ściana. Zazwyczaj ściana stoi prostopadle (czyli że kąt to 90 stopni między nimi) do podłogi(co to? wyjaśniam niżej) i sufitu (tego nie wyjaśnie bo mam nierówno pod nim chyba, że takie gówno piszę). Na ścianie tej, w moim przekonaniu znajduję się dywan. Dywan to takie coś miękkiego co się stawia u nas na podłodzę, a w Rosji się wiesza na ścianie, bo jak się napierdolą, jest milej jak mogą chodzić po miękkim a nie po zimnej ścianie (przypominam, że ściana oznaczona jest przez strzałkę z nr 1). Dywan więc, nie znajduje się na żadniej podłodze (strzałka z nr 2 [zwei,two,dwa]- po podłodzę można chodzić, to to na dole co pod stopami się ma zazwyczaj i nie mówię o grzybicy).
Ja pierdolę zresztą, po chuj to pisze! Do chuja salcesona! Ja pierdolę, po chuj o tym dywanie pisałem.
@zsakul a, zwracam honor, automatycznie założyłem, że leży jakiś dywan na podłodze. Ale na ścianie? Ja bym kurwa dywanu na ścianie w życiu nie powiesił, zatem automatycznie wykluczyłem taką opcję.
Ale. do chuja salcesona, za to piwo Aczkolwiek salceson czosnkowy ze Społem polecam, tani i dobry, bo dobry i tani.
Ale. do chuja salcesona, za to piwo Aczkolwiek salceson czosnkowy ze Społem polecam, tani i dobry, bo dobry i tani.
nie ćpaj tego gówna.
Ruscy są powoli zaczynają być jak japońce w internecie. Przestaję próbować ich zrozumieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów