Sama nie wiem jak to opisać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Beny_Kuleczka
Pierw wytłumacz co robiłaś, że to znalazłaś.
Pierw wytłumacz co robiłaś, że to znalazłaś.
Korzystając z pięknej pogody pierwszy raz w tym roku wysuszyłam sobie pościel na świeżym powietrzu. Miałam nadzieję, że tej nocy będę spać jak suseł, ale teraz już wiem, że będę mieć koszmary... Dzięki, Beniu
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Jak przystało na Sadistic musiał znaleźć się tam motyw skarpety z dupy. Po prostu musiał.
Pojebane to w cholerę, chcę to co brał autor
Pojebane to w cholerę, chcę to co brał autor
SolAngelica napisał/a:
Korzystając z pięknej pogody pierwszy raz w tym roku wysuszyłam sobie pościel na świeżym powietrzu. Miałam nadzieję, że tej nocy będę spać jak suseł, ale teraz już wiem, że będę mieć koszmary... Dzięki, Beniu
Nie ma za co. Służę pomocą
Tylko nie zapomnij na noc pozamykać okien i drzwi
Ale zwyłem ciężko z tego.
1:33 WTF?!
ale musiał być zjarany. Nie, nie ten musiał. heheh
Też tak robię jak ktoś mi wbija pianke do golenia w oko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów