18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mateusos 2016-03-13, 17:38 109
Pieknie ktos ma najebane pod kaskiem
Zgłoś
Halman 2016-03-13, 17:48
trudne sprawy
Zgłoś
rai87 2016-03-13, 18:08
@Beny_Kuleczka
Pierw wytłumacz co robiłaś, że to znalazłaś.

Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
Zgłoś
Harry Pojeb 2016-03-13, 18:14
Nowoczesna sztuka
Zgłoś
Sol 2016-03-13, 18:18 5
Korzystając z pięknej pogody pierwszy raz w tym roku wysuszyłam sobie pościel na świeżym powietrzu. Miałam nadzieję, że tej nocy będę spać jak suseł, ale teraz już wiem, że będę mieć koszmary... Dzięki, Beniu

Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zgłoś
vahaala 2016-03-13, 18:39 24
Jak przystało na Sadistic musiał znaleźć się tam motyw skarpety z dupy. Po prostu musiał.
Pojebane to w cholerę, chcę to co brał autor
Zgłoś
~Beny 2016-03-13, 19:31 2
SolAngelica napisał/a:

Korzystając z pięknej pogody pierwszy raz w tym roku wysuszyłam sobie pościel na świeżym powietrzu. Miałam nadzieję, że tej nocy będę spać jak suseł, ale teraz już wiem, że będę mieć koszmary... Dzięki, Beniu

Nie ma za co. Służę pomocą

Tylko nie zapomnij na noc pozamykać okien i drzwi

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Mom and Death 2016-03-13, 19:56
Ale zwyłem ciężko z tego.

Zgłoś
WeedLover 2016-03-13, 19:58 1
Krata wódki dla Kuleczki. Nie ma sensu wnikać czego szukała, ważne co znalazła. Więcej takich pokręconych animacji!

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
Okrupnik 2016-03-13, 20:09 1
I weź tu kurwa zinterpretuj co autor miał na myśli
Zgłoś
gdziejestola 2016-03-13, 20:35 1
1:33 WTF?!
Zgłoś
CiociaSmiglo 2016-03-13, 20:37
ale musiał być zjarany. Nie, nie ten musiał. heheh
Zgłoś
Aueternum 2016-03-13, 20:37
Mistrzostwo, kreska trochę do dupy, ale tak to materiał świetny.
Zgłoś
Kompot_Drobiowy 2016-03-13, 21:40
Też tak robię jak ktoś mi wbija pianke do golenia w oko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów