O to jak przepisowo jeździ nasz prezydent
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
makabrax napisał/a:
to jest właśnie równi i równiejsi...
Spróbuj pojechać 50 w centrum (bez korków oczywiście), to cię strąbią jak burą sukę. Postawili by się chłopaki gdziekolwiek i zatrzymali 3 dowolne pojazdy i oto cud! 3 mandaty!
A kto kurwa w Warszawie jeździ zgodnie z przepisami?! Byłem na delegacji, wjeżdżając na Górczewską, patrzyłem na licznik to większość osób jeździła dużo szybciej a pasy zmieniali jak przy tasowaniu kart...
Pierdoleni hipokryci, tyle o was można powiedzieć. I nie nie bronię Bronka, tylko śmieszy mnie to, że sami przyznajecie pod innymi filmikami, że łamiecie zakazy dot. prędkości a teraz kurwa wielcy oburzeni.
W chuj zawrotna prędkość.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
PS:pokascie mi przynajmniej jeden kraj w europie gdzie prezydent sam sie porusza po wlasnej stolicy to postawie wam wszystkim piwo. PO PROSTU POLSKA!!!! I CHUJ
Pierdolicie panowie trzy po trzy. Komorowskiego mam w dupie, ale jakbym był szychą w kraju to sam bym miał ochotę przemieszczać się szybciej niż inni, dopóki wypadku nie spowodują to czemu nie? Zresztą politycy mają swoich kierowców z BORu, a zapewniam, że Ci ludzie mają wyobraźnie na drodze. Przyjebaliście się jazdy, tylko dlatego że to KTOŚ TAM.
czy ktos jeszcze zauwazyl ze w filmiku tytuluja go 'marszalkiem' ? podniecacie sie nagraniem z przed kilku lat.
a czemu miał nie zapierdalać? większość ludzi tak robi. Póki chujozy nie stoją z lizakiem to jebał to pies. Masz pewność w trzymaniu kierownicy to zapierdalaj. Nie żebym się za wąsatym dyslektykiem upominał
nie pedzi tak szybko tylko kierowca tvnu to pizda. Samochody komórek organizacyjnych MON-u mają silniki przeważnie 1.6 Oplowskie EcoTec a często muszą dotrzymywać kroku ML-om 3.2 BOR-u. Jak mówi stara mądrość ludowa jak kierowca pizda to i maszyna nie gwizda pozdro dla JW2420
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów