18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Szwancolot 2012-10-29, 23:34 2
makabrax napisał/a:

to jest właśnie równi i równiejsi...

Spróbuj pojechać 50 w centrum (bez korków oczywiście), to cię strąbią jak burą sukę. Postawili by się chłopaki gdziekolwiek i zatrzymali 3 dowolne pojazdy i oto cud! 3 mandaty!

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
LilL 2012-10-29, 23:34
Uciekał bo myślał że ktos go goni.
Zgłoś
6gexidge 2012-10-29, 23:35
Pierdolicie, jakbyście sami nie jeździli szybciej niż przepisy na to pozwalają. Ah.. zapomniałem, że w wieku gimnazjalnym nie można zdawać jeszcze prawa jazdy.
Zgłoś
iMarcos 2012-10-29, 23:39 1
No ale on ma immunitet i ma wyjebane
Zgłoś
NieWeszles 2012-10-29, 23:46
A kto kurwa w Warszawie jeździ zgodnie z przepisami?! Byłem na delegacji, wjeżdżając na Górczewską, patrzyłem na licznik to większość osób jeździła dużo szybciej a pasy zmieniali jak przy tasowaniu kart...
Zgłoś
dostępny_nick 2012-10-29, 23:51 1
Pierdoleni hipokryci, tyle o was można powiedzieć. I nie nie bronię Bronka, tylko śmieszy mnie to, że sami przyznajecie pod innymi filmikami, że łamiecie zakazy dot. prędkości a teraz kurwa wielcy oburzeni.
Zgłoś
Kamm 2012-10-29, 23:55
W chuj zawrotna prędkość.

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
Cyrk 2012-10-30, 0:02
Dobra, a teraz się przyznawać kto jeździ po takiej drodze 50 km/h?
Zgłoś
kubaska5 2012-10-30, 0:04
a puzniej sie dziwia jak ktos go zajebie, ze ochrona byla zle wyszkolona. jak kutas sam popierdala po stolicy

PS:pokascie mi przynajmniej jeden kraj w europie gdzie prezydent sam sie porusza po wlasnej stolicy to postawie wam wszystkim piwo. PO PROSTU POLSKA!!!! I CHUJ
Zgłoś
d................! 2012-10-30, 0:20
Pierdolicie panowie trzy po trzy. Komorowskiego mam w dupie, ale jakbym był szychą w kraju to sam bym miał ochotę przemieszczać się szybciej niż inni, dopóki wypadku nie spowodują to czemu nie? Zresztą politycy mają swoich kierowców z BORu, a zapewniam, że Ci ludzie mają wyobraźnie na drodze. Przyjebaliście się jazdy, tylko dlatego że to KTOŚ TAM.
Zgłoś
modyf 2012-10-30, 1:53
czy ktos jeszcze zauwazyl ze w filmiku tytuluja go 'marszalkiem' ? podniecacie sie nagraniem z przed kilku lat.
Zgłoś
KamykHC 2012-10-30, 2:45
a czemu miał nie zapierdalać? większość ludzi tak robi. Póki chujozy nie stoją z lizakiem to jebał to pies. Masz pewność w trzymaniu kierownicy to zapierdalaj. Nie żebym się za wąsatym dyslektykiem upominał

Retaliate and devastate
Zgłoś
Curtis 2012-10-30, 6:28
Gdybyś miał czym przyjebać, też byś sobie pozwolił
Zgłoś
genghiskhan 2012-10-30, 7:43
safioo napisał/a:

[...] Przysługuje wam odmowa przyjęcia mandatu.

a raczej samobójstwo
Zgłoś
david0410 2012-10-30, 9:16
nie pedzi tak szybko tylko kierowca tvnu to pizda. Samochody komórek organizacyjnych MON-u mają silniki przeważnie 1.6 Oplowskie EcoTec a często muszą dotrzymywać kroku ML-om 3.2 BOR-u. Jak mówi stara mądrość ludowa jak kierowca pizda to i maszyna nie gwizda pozdro dla JW2420
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów