Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nie chcę nic mówić, ale ten gość jest po studiach, ma fajną dziewczynę, mieszkanie i dobre auto. Prowadzi ułożone życie, zarabia spory hajs na tym co mu właśnie te studia przyniosły, a wy kurwa kim jesteście?
Ja pierdole, Polaki, biedaki, boli dupa bo chłop ma coś do powiedzenia i ma swoich widzów a wy nawet kolegów nie macie a jedyne co to możecie się schylać po mydło na sadolu i żebrac o wirtualne lajki czyt piwka.
Nieudaczniki internetowe, dosłownie wszystkich obrażają, jeżdzisz na moto, jezdzisz na rowerze, grasz w piłkę, uprawiasz sporty walki, jezdzisz bmw czy golfem, masz pitbulla, i wiele innych przykładów, dopierdalają innym by podnieśc swoje ego w internecie poprzez dostanie kilku lajków od takich samych ameb jak oni sami.
Jeszcze ktoś mu ciśnie, że ma niepełne podstawowe a sam nie potrafi poprawnie jednego zdania napisać.
Dokładnie, nie wiem skąd ci ludzie się tu biorą. Banda nieudaczników, którzy muszą się dowartościować obrażając wszystkich jak leci, z wyjątkiem lewackich popleczników.
To ułomie klikasz sobie gwiazdę Dawida Podsiadło i masz w ulubionych. Ja pierdole czy ja wszystko muszę za was robić?
Zanim się wypowiesz, upewnij się że zrozumiałeś.
Chodzi o szukanie po tagach przed wrzuceniem swojego materiału
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów