Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To, że ten gość jest autorytetem wielu ludzi pokazuje, że internet jest dla ludzi myślących i nie każdy powinien mieć do niego dostęp
Tu nie chodzi o autorytet... Na pewno nie jest moim. Ma zasięgi i gada czasem na konkretne tematy to co myśli większość normalnych osób, przez co udostępnienie jego filmu jest łatwiejsze niż tłumaczenie każdemu z osobna co i jak. Myślę, że rozumiesz o co chodzi.
To, że ten gość jest autorytetem wielu ludzi pokazuje, że internet jest dla ludzi myślących i nie każdy powinien mieć do niego dostęp
Haha to zupełnie jak z tobą, wrzucasz filmiki, podpisujesz "motopizda to motopizda tamto" plagiatując Halla , nie no ty masz zaaaaajebiste autorytety , jestes jednym z wielu o których mówi ten "sebix"
Na huj to tutaj??? Przecież to nie jest skierowane do użytkowników sadola, tutaj nikt nie popiera hasła BLM... Tutaj nie ma debilów, wstawiających na fejsa foty poparcia dla BLM, tu nie ma debili robiących bohatera z bandyty.....
Jak patrzę na niektóre komentarze to widzę, że są! Są i jest ich więcej niż myślisz...
Na huj to tutaj??? Przecież to nie jest skierowane do użytkowników sadola, tutaj nikt nie popiera hasła BLM... Tutaj nie ma debilów, wstawiających na fejsa foty poparcia dla BLM, tu nie ma debili robiących bohatera z bandyty.....
#protesty #2020 dzikitrener
Ktoś tu powinien za tagi kilka butów na mordę wyłapać, weź to później znajdź
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów