Obstawiam jedno hamujące koło
W tym kraju specjalnych operacji, to jedno hamujące koło może być kiedyś rarytasem, bo przy obecnym trendzie braku podzespołów, jest szansa, że nowe Łady będą wyposażone w specjalne otwory w podłodze do hamowania onucami
I będą wspominać... aaa, saszka, pamiętasz ty jak nam jedno koło hamowało...
Jednocześnie przesyłam gorące pozdrowienia zarządowi firmy Stalexport, starej, dobrej SBeckiej firmy, która za 42 km pomiędzy Krakowem a Katowicami, kradnie nam 30 zeta i nigdy nie kończy mikroremontów, które na papierze kosztują pierdyliard złotych, żeby podatków nie płacić. Rządy się zmieniają, a SB dalej nie do ruszenia.
A ja Obstawiam, że ten kto wymyślił bramki na autostradzie, w ostatecznym rozrachunku okazał się być największym pojebem i sprawcą tysięcy śmierci.
Jednocześnie przesyłam gorące pozdrowienia zarządowi firmy Stalexport, starej, dobrej SBeckiej firmy, która za 42 km pomiędzy Krakowem a Katowicami, kradnie nam 30 zeta i nigdy nie kończy mikroremontów, które na papierze kosztują pierdyliard złotych, żeby podatków nie płacić. Rządy się zmieniają, a SB dalej nie do ruszenia.
Koncesja kończy się w 2027 PiS jest na pewno nie przedłuży, chyba, że wróci Rudy z czerwonymi kolegami jak rycerz na białym koniu i zatrzyma te kurę znosząca złote jajka dla SBckich kolegów
Koncesja kończy się w 2027 PiS jest na pewno nie przedłuży, chyba, że wróci Rudy z czerwonymi kolegami jak rycerz na białym koniu i zatrzyma te kurę znosząca złote jajka dla SBckich kolegów
Rzecz w tym, że najwięcej SB-ków jest w obecnej partii rządzącej