📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to dlatego oni walą w odbyty małych chłopców? Żeby nie musieć się masturbować i trafić do Nieba?
Kto nie wali ten z policji
Cytat:
to dlatego oni walą w odbyty małych chłopców? Żeby nie musieć się masturbować i trafić do Nieba?
Zgłoś to na #MeeToo
Bzdury. Na wielu rzeczach w życiu się zawiodłem. Miałem złe dni, tygodnie, miesiące. a nawet lata. Miałem złe noce, złe sny, złe posiłki, złą kawę, złe kobiety, złą szkołę, czy pracę.
Żałowałem, wielu rzeczy, ale nigdy, przenigdy nie żałowałem, że zwaliłem sobie konia. Za każdym razem pełna satysfakcja i jak to mówi młodzież "no regret". Parafrazując Szymona Wydrę: do nieba nie chodzę, bo walę konia po drodze.
Żałowałem, wielu rzeczy, ale nigdy, przenigdy nie żałowałem, że zwaliłem sobie konia. Za każdym razem pełna satysfakcja i jak to mówi młodzież "no regret". Parafrazując Szymona Wydrę: do nieba nie chodzę, bo walę konia po drodze.
Wystarczy walić pod kołdrą i wtedy pan buk nie widzi. Szach mat panie buku.
Jakby Bozia dała mi lepsze warunki fizyczne i przystojność to nie musiałbym walić konia a teraz niech nie pierdoli tylko wpuszcza mnie do nieba bo przejdę na Islam i Allach da mi siedemdziesiąt dwie dziewice.
krasnal_hałabała napisał/a:
Jakby Bozia dała mi lepsze warunki fizyczne i przystojność to nie musiałbym walić konia a teraz niech nie pierdoli tylko wpuszcza mnie do nieba bo przejdę na Islam i Allach da mi siedemdziesiąt dwie dziewice.
koleżko, choćbyś miał niewiadomo jaką pannę to zaprawdę powiadam Ci, że nie ma to jak klasyczne rękodzieło i z takich rzeczy się po prostu w życiu nie rezygnuje
selissi napisał/a:
Żałowałem, wielu rzeczy, ale nigdy, przenigdy nie żałowałem, że zwaliłem sobie konia.
Jezus wydrukuje twojego posta i będzie miał na papierze dowód przeciwko tobie.
Na sądzie ostatecznym dopierdolą ci karuzelę w piekle na pierwszej rozprawie.
Szkoda będzie nawet składać apelację.
Dobrze że mi przypomnieli, bo już kilka godzin nie ćwiczyłem bicepsa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów