📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nawet dziadek kamieniami napierdala
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nie zważając na podziały religijne, motywy działania itd - wpierdol był epicki
Kamieniarze i dresy a wy popieracie ich chodź u polowy nawet jehowi nie byli, żal mi was
no co za jebane kurwy, w 30 na kilku kolesi w gajerach, takim tylko wpierdolic skurwysynom. Też nie lubie Jehowych ale bez przesady.
Ale pierdolicie głupoty. A kurwa chcrześcijanie nie chodzili po domach może, a murzyni w Afryce to sami sie uświadamiali. Ja pierdole. Może i słusznie napierolili kociarzom ale po co? Odrazu widać, że to dresiarze co kurwa mocni w 20 a jak idzie jeden to sie czuje jak 1/20... Wsadzić ich do pomieszczenia razem z tymi kociarzami i wrzucić tam granat żeby ich rozjebało w pizdzieć.
Katolom czasem tez by się taki wpierdol przydał.
ten filmik niszczy świat kilku osobom
biały człowiek przecież cywilizowany jest....tiaaaaaa
a kamieniami to przecież arabusy....tiaaaaaaaa
biały człowiek przecież cywilizowany jest....tiaaaaaa
a kamieniami to przecież arabusy....tiaaaaaaaa
Do mnie do serwisu zawsze przychodziła Jehowa i nawija na temat ich wiary, jaka to ona nie jest wspaniała Krótka riposta do niej : AVE SATAN! Już jej z rok nie widziałem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów