📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa. każdą religie powinni tak potraktować.
Kociarze nie nawracają ogniem i mieczem jak jebani Jezuici. Jak ktoś im drzwi nie otworzy to nie masakrują całego miasta jak krzyżowcy. Są odrobinę upierdliwi zwłaszcza jak trafią na mało asertywnego frajera ale to nie powód, żeby jakaś trzoda robiła im wjazd na chatę.
Wole 20 jehowych niz 10 dresow w sasiedztwie. Przynajmniej nie musze sie zastanawiac czy mi nie opierdoli ktos radia z auta, a i trzeba byc straszna umyslowa cipa zeby nie splawic jehowych raz a porzadnie.
Ludzie są jednak rasą pokurwieńców.
wcale kurwa nie fajne :|
ja pierdole ponad 30 ludzi zeby drzwi zalozyc, a i tak nie zalozyli, w dupie mam takich fachowcow
W Bułgarii za mało ciemnoskórych do katowania, to się nacjonaliści z WMRO musieli na kimś wyżyć, bo co to za radykałowie, którzy nie nakurwiają...
nie lubię religii ale jehowi jakoś są mniej hipokrytami wobec nauk chrystusa-niosą tą swoją ewangelie i mamią naiwnych ale daleko im do kurestwa katoli...no a bohaterowie hordą napierdalający osoby które nie chcą/nie umieją się obronić to żenada....
tak.są kozacy niech takie coś zrobią w meczecie.Każdy imbecyl potrafi zajebać dla frajera w gajerku.Debilizm
~Krzysztov odprawia ich lepiej:
- A co sądzi Pan o grzechu?
- No! Grzech jest spoko!
I pan świadek sam zrezygnował z dalszej rozmowy.
- A co sądzi Pan o grzechu?
- No! Grzech jest spoko!
I pan świadek sam zrezygnował z dalszej rozmowy.
Dzielna obrona drzwi
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów