18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Rumuniak 2011-04-21, 23:14
tylko wstyd dla Prawosławia. Owszem uznaje Jehowych za sektę, ale nie będę bił ich za to że wchodzą mi do bloku raz na miesiąc. Zresztą widać jakie kozaki. W 30-stu na 10 osób każdy jest mocny.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-04-21, 23:21
lukdud2 napisał/a:

Kamieniarze i dresy a wy popieracie ich chodź u polowy nawet jehowi nie byli, żal mi was

raz byli z książeczką jakąś i nawet nie wiesz jak szybko spierdalali na widok szabli

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
maciuch2 2011-04-21, 23:37
jedni i drudzy pojebani na potęgę, niech się wytłuką i mniej tępego ścierwa będzie
Zgłoś
Telfind 2011-04-21, 23:44
Cytat:

ci co napierdalaja tych ludzi, to zapewne chrzescijanie, obroncy dobra i pokoju..

to jest hipokryzja

Nie, myślę, że to po prostu banda pojebańców bez jaj, którzy lubią ponapierdalać w 30 kilku facetów w gajerkach...
Zgłoś
a................a 2011-04-22, 0:48
Dupa tam kurwa nie hipokryzja, takie kopniaki to nie odstawia byle domorosły specjalista mma, tylko ktoś kto generalnie kilka zadym widział, i oni nie przyszli tam niczego bronić, oni przyszli komuś dopierdolić, i tyle.

A swoją drogą to im się nie dziwię, ja pewnie do nich to bym się nie wybrał, ale u siebie na posesji to jehowych witam słowem pięści, bo to jest kurwa moja ziemia, mój dom, i tak już na marginesie, moja sprawa w co tam ja sobie wieże, a w co nie, i nic im do tego.

I jak mnie ktoś nachodzi to musi się liczyć z konsekwencjami swoich czynów, bo jak mówi stare anglosaskie przysłowie: "mój dom to mój zamek"
Zgłoś
b................c 2011-04-22, 1:16
Przecież boga nie ma... fanatycy...
Zgłoś
PiszczeKkK 2011-04-22, 12:20
Ale u nas w PL to się robi tak
Zgłoś
neoneron 2011-04-22, 13:05
@up -anarchista-bijesz ludzi jak ci do drzwi zapukają?
Zgłoś
Byczarz 2011-04-22, 14:37
A ktokolwiek zrozumiał ten filmik na tyle, żeby mieć pewność, że jehowi po prostu nic nie zrobili i zaczęli ich nakurwiać za nic?
Niekoniecznie muszą być niewinni, kurwa.

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
amon_sp 2011-04-22, 15:28
xray1815
Nie zważając na podziały religijne, motywy działania itd - wpierdol był epicki

Epicka to moze byc ksiazka .
Zgłoś
Shine 2011-04-22, 16:34
Cytat:

ci co napierdalaja tych ludzi, to zapewne chrzescijanie, obroncy dobra i pokoju..

to jest hipokryzja

@Telfind popieram. Widać ze to dwóch moherowych fanatyków z miejscową huliganką , którzy po prostu szukali zadymy a że jehowy chuja zrobi to się takiego bać nie trzeba. Czemu takie kozaki nigdy nie wpadają tam gdzie taka interwencja kurwa by się przydała?

Bo np. z urzędasami mieli by już prawdopodobnie przejebane albo coś innego byłoby im nie na rękę

Można by o tym długo pisac ale komu sie chce tyle czytać xd
Zgłoś
C................r 2011-04-22, 16:34 1
Tak sobie czytam te komentarze i dochodzę do wniosku, że sadol schodzi na psy...
Akurat tak się składa, że jeśli miałbym wybrać religię, która zasługuje na szacunek, to wskazał bym właśnie na świadków jehowy. Pomińmy ten cały intelektualno-biblijny burdel, który zawsze wchodzi przy tego rodzaju tematach.
Tak się złożyło, że lubię obserwować zjawisko wiary, miałem też dobrą, nie stereotypową historyczkę w LO. I dochodzę do wniosku, że wiara obecnie jest tylko martwą instytucją: Katolicy, których wyznanie (jak twierdzą, bo to bzdura) opiera się na biblii w 99% walą dziwki, chlają wódę i piorą po pysku, jak coś im się nie spodoba. W czasie II wojny światowej Kościół dał piękny pokaz swej wiary, podpisując konkordat z Hitlerem. I tak katolicy w Niemczech szli zabijać katolickich wrogów z napisem "Got mit uns" na pasach przy mundurze, a katolicy w Polsce modlili się o upadek katolików niemieckich. Tymczasem świadkowie jehowy (o czym mówią tylko nieliczne książki) ginęli, odmawiając zabijania bliźnich. Ginęli, bo wierzyli w coś więcej niż w pieniądz i ludzkie uwielbienie. Może jestem staroświecki, ale jak dla mnie to zasługuje na szacunek. Potrafili nawet wytresować małpy z hutu i tutsi, żeby rattowały sobie nawzajem życie, gdy inne się mordowały, podjudzane przez chrześcijańskich pasterzy. I tak w sumie zostało do dziś: Może są kontrowersyjni, ale żyją według wyznawanych zasad, co dziś jest niespotykane. I w dobie upadku religii zyskują coraz więcej wiernych.
A co do denerwowania swoimi wizytami, to mnie o niebo bardziej ponosi, jak wracając z nocnej zmiany o 6 rano budzą mnie dzwony, które muszą napieprzać co godzinę. W przypadku świadków wystarczy podziękować i zaznaczyć, że nie życzymy sobie ich wizyt i mamy spokój na dłuuugi czas, a dzwony walą co godzinę i można co najwyżej wysadzić kościół.
Tyle, jeśli chodzi o moje zdanie, a teraz zjebcie mnie jak przystało na katolików, bo pewnie w większości nimi jesteście, bo nie wypisaliście się z Kościoła, a zgrywacie wielkich antyklerykałów. A najlepiej, sadolowi pieniacze z gimnazjów, załóżcie drechy i napieprzajcie ludzi - spełnicie się intelektualnie...
Zgłoś
Ine 2011-04-22, 21:01
gucioster napisał/a:

to jest hipokryzja

Hipokryzja?
To... jest... religia!

Zgłoś
grigori 2011-04-23, 18:42
ale wywody w komentach, a prawda jest taka że rozjebali komuś drzwi ... rzeczywiście rarytas
Zgłoś
polonia66 2011-04-25, 15:23
katole, mały trening przed msza.

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów