📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tam zaraz "nie ogarnął".
I tak ogarnięty, wiedział, gdzie trzymać przednie łapy.
Burn! Loot! Murder!
I tak ogarnięty, wiedział, gdzie trzymać przednie łapy.
Tata się wścieknie
Trzeba mieć najpierw tatę, Chyba że ci chodzi o jakiegoś tam tatę któremu on podpierdzielił to auto.
Odcinka 78 to bardzo wysoka moc lololo
Swoją drogą, te malutkie łapy na kierownicy wyglądają jakby kierowcą był jakiś szczyl
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Swoją drogą, te malutkie łapy na kierownicy wyglądają jakby kierowcą był jakiś szczyl
Nine, ten, never sleep again.
Dobrze że trzymał gaz do końca.
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze murzyni to slabi kierowcy, ktorzy nie umieja jezdzic. A jeszcze bardzo czesto zapominaja kupic ubezpieczenie do auta, malo kiedy pamietaja o badaniach technicznych albo podatku drogowym. Nie jestem rasista ale taka prawda, ktora jest uargumentowana zyciowym doswiadczeniem.
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze murzyni to slabi kierowcy, ktorzy nie umieja jezdzic. A jeszcze bardzo czesto zapominaja kupic ubezpieczenie do auta, malo kiedy pamietaja o badaniach technicznych albo podatku drogowym. Nie jestem rasista ale taka prawda, ktora jest uargumentowana zyciowym doswiadczeniem.
Auta też zapominają "kupić"...
to z powodu opresji białej rasy, teraz musi wpaść do kilku sklepów zanieść dobrą nowine z innymi ministrantami z BLM
Po sposobie trzymania kierownicy bylo wiadomo, ze w cos wykurwi. Ale jedno trzeba mu oddac, kasę na bądź co bądź fajną furę ma (juz nie wazne czy on, czy stary... tez bym chcial miec tak bogatego starego)
Jak się wyłączy ESP to tak jest... ASR nie działało też, stąd pichy.
@fantasticplayer: Właśnie między innymi dzięki temu mamy mnóstwo ciekawego materiału
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów