📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci przynajmniej własne zdanie mają, nie to co nasz rząd jednego karakana.
przypomniał mi się film kogel mogel jak on mówił trzymajcie mnie bo nie ręczę za siebie
xXx5226 napisał/a:
Ci przynajmniej własne zdanie mają, nie to co nasz rząd jednego karakana.
Racja. U nas wszyscy nawet "opozycja" to towarzystwo wzajemnego lizania sie po chujach
Dobrze, u nas też nie ma co debatować i dyskutować, a część tego co siedzi w sejmie po pyskach trzeba prać każdego dnia
Ci przynajmniej walczą o swoje poglądy i krew ich zalewa jak ktoś okłamuje kogoś a u nas wyjebane byle do następnych wyborów 500+ a potem luz i wyjebongo.
Ciekawe co będzie następne...
" Menelowe + " i pyk wszystkie głosy żuli i sebixów//dresiarzy z blokowisk , kupione i znów powtórka z rozrywki.
Ciekawe jak te te MADKI które tak dumnie głosowały na pisiorów teraz będą się wyrzekać że nie głosowały bo ta partia która miała polepszyć ich dobrobyt tylko zjebała z prowadzeniem zakazu aborcji i teraz głosować będą pewnie na PO to samo co tak dbało o ich wolność wypowiedzenia usiłując wprowadzić ACTA.
Najlepsze że nie ważne czy będziesz krytykować obie partie jak ja czy tylko jedną i tak przyjdzie jakiś dębili po praniu mózgowym i będzie cie wyzywał że jesteś lewakiem albo gejem jak nie popierasz KK ani innych tych sekt religijnych.
Ciekawe co będzie następne...
" Menelowe + " i pyk wszystkie głosy żuli i sebixów//dresiarzy z blokowisk , kupione i znów powtórka z rozrywki.
Ciekawe jak te te MADKI które tak dumnie głosowały na pisiorów teraz będą się wyrzekać że nie głosowały bo ta partia która miała polepszyć ich dobrobyt tylko zjebała z prowadzeniem zakazu aborcji i teraz głosować będą pewnie na PO to samo co tak dbało o ich wolność wypowiedzenia usiłując wprowadzić ACTA.
Najlepsze że nie ważne czy będziesz krytykować obie partie jak ja czy tylko jedną i tak przyjdzie jakiś dębili po praniu mózgowym i będzie cie wyzywał że jesteś lewakiem albo gejem jak nie popierasz KK ani innych tych sekt religijnych.
Bydło walczy w sejmie, a wy jeszcze chcielibyście żeby tak było u nas. "Mają własne zdanie" u nas nie mają zdania...
Wy to macie jednak nasrane w tych głowach.
Foxlifejenkins napisał/a:
Bydło walczy w sejmie, a wy jeszcze chcielibyście żeby tak było u nas. "Mają własne zdanie" u nas nie mają zdania...
A Ty będziesz następny do Pegazusa i jeszcze abonament dofinansowany za niego z uśmiechem zapłacisz?
W Polsce jak historia prawi tylko mocna ręka prawego wodza jest w stanie zapanować nad krewkim suwerenem czynic z kraju potęgę gospodarczo polityczną. Te miękkie buły obecnie by się popłakały jak by silny przeciwnik polytyczny tylko spojrzał!
bercisko napisał/a:
Racja. U nas wszyscy nawet "opozycja" to towarzystwo wzajemnego lizania sie po chujach
Bo to typowo Polskie. Okupanta nie ma to trzeba dupe wypiąć dla kogoś innego, a że swój to jeden chuj xD.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów