18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dk2626 2012-12-11, 23:48 14
To ten sam czy coś mi się ostro popierdoliło ?

Zgłoś
timmy77 2012-12-12, 0:10
Ten pomysł z wystąpieniem bębniarza na przód sceny , to chyba tylko w lokalnych koncertach na remizie. Chyba każdy zna różnicę dźwięku cyfrowego a analogicznego...

Let's rock'n'roll
Zgłoś
SSBunker 2012-12-12, 0:14 5
ziom810 napisał/a:

oni kurwa komuś pomogli przez te wszystkie odcinki?

zobacz sobie ich kanał na yt i zobaczysz ilu osobom "pomogli"

Ja to jestem ciekaw jednego:

za dwa dni owa strona rusza, czy na pewno uda mu się zarobić gruby hajs na takim czyms ?

Strona: windows360.pl
Zgłoś
DioniZy 2012-12-12, 0:50 1
Czy się stoi czy się leży piwo chłopu się należy!!! Mega
Zgłoś
k................z 2012-12-12, 1:40
zbyt górnolotne i ambitne na jury nastawione na zysk z kiełbasy bez ryzyka

świetny pomysł trzeba by popracowac nad designem samego sprzetu i mozliwoscia naśladowania wielu innych instrumentów perkusyjnych bębnów etc. mam nadzieje ze mu sie uda
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-12-12, 3:14
Koleś nie słyszał o czymś takim jak KICKSTARTER?

Zgłoś
alfr3d 2012-12-12, 3:55
jest cos baaardzo podobnego i to juz od dawna, nazywa sie google docs. chodzi oczywiascie o koment z windows360
Zgłoś
pauauek 2012-12-12, 4:08
emeriks napisał/a:

zobacz sobie ich kanał na yt i zobaczysz ilu osobom "pomogli"

Ja to jestem ciekaw jednego:

za dwa dni owa strona rusza, czy na pewno uda mu się zarobić gruby hajs na takim czyms ?

Strona: windows360.pl

Pomysł dobry, ale dziękuje bardzo... Służby specjalne na całym świecie będą miały jeszcze łatwiejszy dostęp do mojego komputera

Dulce et decorum est pro patria mori
Zgłoś
emilobohne 2012-12-12, 8:47 1
oni tylko wchodzą w takie interesy gdzie tanio, bez nakładu i z małym wysiłkiem mozna kase wyciągnąć np: reklamy w windzie. Powyzszy filmik z kolesiem od platformy windows360 dobry, ale komentarz milionera " wielcy informatycy tego swiata nas z tym pomyslem przescigna". Z teo co wiem to jestesmy jednym z najmadrzejszych narodów swiata i nasze głowy nie jedno wymysliły. Do przemyslenia panie "milionerze'
Zgłoś
furion 2012-12-12, 8:53
Koleś jak dobrze pomyśli to pójdzie z tym do koncerny XBox albo Playstation czy Nintendo i zgarnie za ten pomysł sporą kasę
Zgłoś
S................k 2012-12-12, 8:58
Ten gość od sieciowego systemu operacyjnego to chyba nie zdaje sobie sprawy, że WebOS to stary pomysł. Wystarcza przeglądarka i można działać. Ciekwe jest to, że chce kupić serwer za 15 tys. złotych, przecież wydajność takiego systemu będzie marna przy takich serwerach. W dodatku z tego co pamiętam G.ho.st był darmowy i dawał sporo miejsca w chmurze. Mimo, że ten system był całkiem popularny to i tak został zamknięty po 4 latach od wydania. Takich WebOS jest od cholery, bazują często na systemie linux i są opensource, lepiej zrobić w domu własny serwer z tradycyjnego PC i postawić na tym takie cudo... Jest nawet rozwiązanie na zdalne uruchamianie takiego serwera, wystarczy użyć starego telefonu komórkowego i zastosować go jako włącznik. Serwer będzie uruchamiał się po wysłaniu SMS lub zadzwonieniu. Dla chcącego nic trudnego, a w dodatku dane będą jedynie do naszego wglądu. Z dużymi firmami to już w ogóle inna bajka, one często mają własne serwery i na nich wystarczy zainstalować odpowiednie oprogramowanie. Na detalicznych zbyt wiele nie zarobi bo po co system skoro można używać serwisów hostingowych (mając dostęp do PC i tak mamy dostęp do jakiegoś OS).
Zgłoś
s................r 2012-12-12, 9:45
Kurwa jacy frajerzy wchodzą tylko w pewniaki, innowacje ich nie interesują - a baba nie wchodzi w nic bo to pizda
Zgłoś
Ailurus_fulgens 2012-12-12, 9:57
Przecież to już dawno jest... dropbox, instagram, google-drive,
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-12-12, 12:33
timmy77 napisał/a:

Chyba każdy zna różnicę dźwięku cyfrowego a analogicznego...

Ja np nie znam dźwięku analogicznego . Ale analogowy jest spoko.
Zgłoś
Bridgwater88 2012-12-12, 12:50
chuj ze to przyszlosc technologii a typek ktory pierwszy sie odezwal ze tego nie czuje to jakis idiota sprzedac patent japonca za 5 razy tyle i miec wyjebane do konca zycia...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów