na butach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten pomysł z wystąpieniem bębniarza na przód sceny , to chyba tylko w lokalnych koncertach na remizie. Chyba każdy zna różnicę dźwięku cyfrowego a analogicznego...
zobacz sobie ich kanał na yt i zobaczysz ilu osobom "pomogli"
Ja to jestem ciekaw jednego:
za dwa dni owa strona rusza, czy na pewno uda mu się zarobić gruby hajs na takim czyms ?
Strona: windows360.pl
zbyt górnolotne i ambitne na jury nastawione na zysk z kiełbasy bez ryzyka
świetny pomysł trzeba by popracowac nad designem samego sprzetu i mozliwoscia naśladowania wielu innych instrumentów perkusyjnych bębnów etc. mam nadzieje ze mu sie uda
świetny pomysł trzeba by popracowac nad designem samego sprzetu i mozliwoscia naśladowania wielu innych instrumentów perkusyjnych bębnów etc. mam nadzieje ze mu sie uda
Koleś nie słyszał o czymś takim jak KICKSTARTER?
Ja to jestem ciekaw jednego:
za dwa dni owa strona rusza, czy na pewno uda mu się zarobić gruby hajs na takim czyms ?
Strona: windows360.pl
Pomysł dobry, ale dziękuje bardzo... Służby specjalne na całym świecie będą miały jeszcze łatwiejszy dostęp do mojego komputera
oni tylko wchodzą w takie interesy gdzie tanio, bez nakładu i z małym wysiłkiem mozna kase wyciągnąć np: reklamy w windzie. Powyzszy filmik z kolesiem od platformy windows360 dobry, ale komentarz milionera " wielcy informatycy tego swiata nas z tym pomyslem przescigna". Z teo co wiem to jestesmy jednym z najmadrzejszych narodów swiata i nasze głowy nie jedno wymysliły. Do przemyslenia panie "milionerze'
Koleś jak dobrze pomyśli to pójdzie z tym do koncerny XBox albo Playstation czy Nintendo i zgarnie za ten pomysł sporą kasę
Ten gość od sieciowego systemu operacyjnego to chyba nie zdaje sobie sprawy, że WebOS to stary pomysł. Wystarcza przeglądarka i można działać. Ciekwe jest to, że chce kupić serwer za 15 tys. złotych, przecież wydajność takiego systemu będzie marna przy takich serwerach. W dodatku z tego co pamiętam G.ho.st był darmowy i dawał sporo miejsca w chmurze. Mimo, że ten system był całkiem popularny to i tak został zamknięty po 4 latach od wydania. Takich WebOS jest od cholery, bazują często na systemie linux i są opensource, lepiej zrobić w domu własny serwer z tradycyjnego PC i postawić na tym takie cudo... Jest nawet rozwiązanie na zdalne uruchamianie takiego serwera, wystarczy użyć starego telefonu komórkowego i zastosować go jako włącznik. Serwer będzie uruchamiał się po wysłaniu SMS lub zadzwonieniu. Dla chcącego nic trudnego, a w dodatku dane będą jedynie do naszego wglądu. Z dużymi firmami to już w ogóle inna bajka, one często mają własne serwery i na nich wystarczy zainstalować odpowiednie oprogramowanie. Na detalicznych zbyt wiele nie zarobi bo po co system skoro można używać serwisów hostingowych (mając dostęp do PC i tak mamy dostęp do jakiegoś OS).
Kurwa jacy frajerzy wchodzą tylko w pewniaki, innowacje ich nie interesują - a baba nie wchodzi w nic bo to pizda
Przecież to już dawno jest... dropbox, instagram, google-drive,
timmy77 napisał/a:
Chyba każdy zna różnicę dźwięku cyfrowego a analogicznego...
Ja np nie znam dźwięku analogicznego . Ale analogowy jest spoko.
chuj ze to przyszlosc technologii a typek ktory pierwszy sie odezwal ze tego nie czuje to jakis idiota sprzedac patent japonca za 5 razy tyle i miec wyjebane do konca zycia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów