na butach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja się nie zdziwię, jak gość za rok, dwa, dzięki temu urządzeniu, będzie miał więcej kasy niż leży ona tam u nich na stolikach.
Piwo.
Piwo.
To samo w sobie jest tak zajebiste że bez tych jełopów odniesie sukces.
Życzę powodzenia temu pomysłowi :]
Życzę powodzenia temu pomysłowi :]
ale gówno
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Co to kurwa znaczy: "Jestem na nie"? X-factory? Za przystępną cenę chętnie bym sobie kupił. W zestawie z gitarą i mikrofonem można stać się samodzielną orkiestrą.
h7kchryst napisał/a:
ale gówno
myśle że jesteś tak debilny jak twój nick
Na początku mówie "o poszzze... kolejny palant... jak ten znany już rekin biznesu" ,ale jak zagrał to mi szczena zjechała.... Szacun!
szkoda tylko że w dzisiejszych czasach na wierzchu pływa komercyjne gówno od którego uszy krwawią i mózg obumiera a ludzie z pasją i pomysłem (ale niestety bez pieniędzy) są pod powierzchnią bez szans na przebicie się przez grubą i twardą warstwę łajna.
szkoda tylko że w dzisiejszych czasach na wierzchu pływa komercyjne gówno od którego uszy krwawią i mózg obumiera a ludzie z pasją i pomysłem (ale niestety bez pieniędzy) są pod powierzchnią bez szans na przebicie się przez grubą i twardą warstwę łajna.
Ale na chuj to komu potrzebne?
Polecam obejrzeć angielską (Profesjonalną) wersje tego programu a nie tych patałachów psełdo milionerów, którzy najlepiej by chcieli żebyś przyszedł do nich z rozwiniętą firmą a gównojad zgarnął najlepiej 90% kasy.
Banda buraków i tyle.
Dla gościa browar za pomysł i niech się nie poddaje.
Banda buraków i tyle.
Dla gościa browar za pomysł i niech się nie poddaje.
właśnie kurwa nie czaje, to komu oni w końcu dają kasę, bo jak na razie, z tego co widziałem to każdego olewają i w nic nie inwestują.
wkurwia mnie ta ruda szmata przez wszystkie odcinki nikomu nie pomogła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów