Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za waszymi gówniakami też bym się chował jakby strzelali do mnie
Nasze gowniaki wyruchaly be cię w dupę zanim by cię czarny zastrzelił.
Za waszymi gówniakami też bym się chował jakby strzelali do mnie
Na kulkę trzeba zasłużyć, ale z tego co widzę, ty nie zasługujesz nawet na splunięcie.
Ochroniarz to się przydał że chuj.
No przecież nic nie kradł to co się będzie ochroniarz angażował, on tam jest po to żeby ewentualnie przyłapać jakąś babcię jakby chciała zajumać np. czekoladki.
Niezły skurwiel bo się schował za jakimś dzieckiem? Każdy z radością schowałaby się za własną matką, jeśli tylko miałby dzięki temu przeżyć. W sytuacji skrajnego niebezpieczeństwa/głodu itp. codzienna "moralność" przestaje mieć znaczenie. Z desperacji i strachu ludzie są w stanie zrobić wszystko, tak po prostu jest i nic w tym złego, bo w wielu przypadkach nawet nad tym nie panują, bo na podjęcie jakiejś decyzji mają dosłownie sekundę jak na tym filmie. Człowiek nie jest honorowy, bohaterski i romantyczny. Żaden. A jak ktoś twierdzi inaczej to albo jest zdziecinniałym przygłupem okłamującym samego siebie, albo psychopatą, który próbuje okłamać wszystkich dookoła. Komiksy z superbohaterami chyba trochę niektórym wyprały mózgi i zakrzywiły rzeczywistość, podobnie jak filmy Disneya.
A pierdolisz i mierzysz wszystkich swoją miarą. Kłaniają się strzelaniny w USA - poczytaj ile razy ludzie zasłonili sobą osoby, które np. kochali. Chłopaki swoje dziewczyny, ojcowie swoje dzieci. To, że jesteś ze wsi gdzie dziadków się oddaje do szpitala na święta, a starym trutkę na szczury sypie do herbaty, żeby szybciej gospodarkę przejąć to nie znaczy, że wszyscy są tacy.
A pierdolisz i mierzysz wszystkich swoją miarą. Kłaniają się strzelaniny w USA - poczytaj ile razy ludzie zasłonili sobą osoby, które np. kochali. Chłopaki swoje dziewczyny, ojcowie swoje dzieci. To, że jesteś ze wsi gdzie dziadków się oddaje do szpitala na święta, a starym trutkę na szczury sypie do herbaty, żeby szybciej gospodarkę przejąć to nie znaczy, że wszyscy są tacy.
O proszę, pierwszy zdziecinniały przygłup, który odezwał się po pierdolnięciu w stół.
O proszę, pierwszy zdziecinniały przygłup, który odezwał się po pierdolnięciu w stół.
nie no, po prostu normalny gość z odruchem odrazy do plebsu. Idź sie ze swoimi czarnymi braćmi ziomkować, bo to ten sam poziom.
Ty to jebniętym jesteś, że takie bzdury wypisujesz. Nasłuchałeś się gówna i powielasz te bzdury. Połowę swojego życia mieszkałem na wsi, drugie pół w mieście. Ludzie ze wsi są prości ale dobrzy, ci z miasta natomiast to zimne i bez grama sumienia bydlaki. Człowiek ze wsi każdemu pomoże a miastowy uda że nie widzi.
nadajesz sie kurwo pierwsza do odstrzału.
ty jesteś pierdolnięty, niedojebany, skurwiała parówa, prawda?
Wcale że nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów