📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
co się czepiasz, dziewczę ćwiczy i już i tak jest cholernie dobra, a że kilka razy się wyjebała... no cóż na tym właśnie polegają ćwiczenia...
jak bedzie oddawać organy to ja zamawiam jej tyłek !
biedne motocykle...
0:13 - na chuju pewno też tak siada...
czyli masz internet w telefonie?
Ma zajawke, dobra jest... jako stunterka i jako dupa.
kolpolter napisał/a:
czekam na jej wizyte w dziale hard bez głowy ewentualnie jak ktoś ją pierdoli
ewentualnie jak ktoś ją pierdoli bez głowy
seba888.93 napisał/a:
Jak było to było, nie sprawdzałem
4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. duble) będą usuwane. Użytkownik, który odkrył dubla powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów