📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
za Taysona zawsze duże zimne piwo
@up Majk Tayson?
za dużo murzynów w gifie - oglądanie grozi sraczką i bezrobociem
TEWU600 napisał/a:
Teraz Tyson jest grzeczny - ma gołębie serce
Pragnę cie poprawić bo Tyson jest człowiekiem wielkiego serca i gołębiego rozumu, a nie odwrotnie tak jak to ty napisałeś.
markop4321 , Tu sie z tobą zgodzę , ale nie miałem na myśli tego jak mnie odebrałeś , chodziło mi o to ze teraz jego zamiłowanie to własnie gołębie faktycznie Tyson jest człowiekiem wielkiego serca chociażby dlatego jaki osiągnął sukces w boksie , ale nie tylko , ci co czytali ,interesowali się jego biografią na pewno wiedzą
chociaż to i tak nie zmienia faktu ze jest czarny
chociaż to i tak nie zmienia faktu ze jest czarny
Zawsze wolałem Roya za szybkość i styl.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów