Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam dziadka który umiera na raka i wydaje mi się, że nie trzeba specjalnie wielkiego serca żeby poczuć co czuje człowiek wiedzący że niedługo umrze więc nie rozumiem waszego pierdolenia że jesteście lepsi itp.
Jesteś lepszy więc nagraj własny kawałek i światu pokaż kozaku!
W tym kraju widać przykrą tendencję do zachwycania się nad poczynaniami umierających, bądź tych, którzy z jakichś powodów już nie żyją, a już w szczególności tych, którzy popełnili samobójstwo. Media nagłaśniają co wg nich jest ciekawsze, a niewątpliwie takowe osoby, o których wspomniałem w pierwszym zdaniu nadają się do upchnięcia w program danej stacji. Szkoda tylko, że nikt nie popatrzy jak to wygląda od strony muzycznej, słaby głos, a ze słabej piosenki ciężko jest zrobić coś ciekawego. W 2011 roku Elvis Presley zarobił 55 mln. dolarów, Marylin Monroe 27, John Lennon 12... i długo by jeszcze wymieniać. Na trupach, z tego co widać, nieźle się zarabia. Szkoda tylko, że obecnie żyjący wokaliści(stki), bądź też zespoły, którzy faktycznie zasługują na to aby ich docenić, zostają zepchnięci na bok i zastąpieni taką właśnie pożywką dla popierdoleńców bez gustu.
Żeby była jasność, nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś tworzył jeśli mu to sprawia przyjemność. Denerwuje mnie tylko przesadzony zachwyt nad powszedniejącą już przeciętnością i miernotą.
Zatem pozostaje mi życzyć Ci raka skoro tak bardzo czujesz się niedoceniany:) jak już nagrasz wtedy kawałek to tu wrzuć-posłuchamy:)
Wolałbym dowiedzieć się ,że mam raka niż np pląsawicę Huntingtona
nniie.....wiem o ..cz..ym ...gada...sz....
JEDNAKŻE
Na sadola wchodzę po to żeby zobaczyć jak pedały w rurkach rozpłaszczają sobie pyski i łamią kończyny, a nie żeby się dołować.
Zatem pozostaje mi życzyć Ci raka skoro tak bardzo czujesz się niedoceniany:) jak już nagrasz wtedy kawałek to tu wrzuć-posłuchamy:)
Wytłumacz mi proszę, w którym miejscu napisałem, że czuję się niedoceniany? Pisałem o wykonawcach, którzy zasługują na to, aby zostali zauważeni. Sam muzyki nie tworzę, ale to nie znaczy, że nie mogę ocenić tego co akurat usłyszałem. Rozumiem, że nie byłabyś tak urażona, gdybym chłamem nazwał wypociny kogoś, kogo życie tak ciężko nie dotknęło i to chciałem napisać między innymi w poście wcześniejszym. Współczuję temu facetowi i wolałbym, żeby nikogo nie spotkał taki los, ale niezależnie od tego kawałek, który stworzył jest według mnie słaby.
1) znalazl bym dziwke odpowiadajaca mojemu idealowi, wysoka, szczuplutka z fajnymi cycusiami na rasie, blond wloski i ladny usmiech. spedzil bym z nia jakis tydzien
2) poszukal bym Nissana GTRa R34, wynaja go jakos na tydzien. pojezdzil tyle ile maszyna dala (mama nadzieje ze grubo ponad 300 by dal rade xD)
3) dobra maszynowka i wpadam na wiejska, walac w tych hamow tak dlugo az mnie ktos zastrzeli. (nie celowal bym nawet w gliniarzy)
na pewno nie marnował czasu i pomógł Polakom z problemem na Wiejskiej
to idź się zbadaj! Źle Ci nie życzę ale obyś miał raka dla dobra narodu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów