Nie lubię hejterów. I trolli.Sadyści ze Szczecina. Siedzi nadal pod centrum Galaxy babunia z tabołkiem i kubeczkiem? Niezłe z niej ziółko było w zeszłym roku. Gdy kończyła "pracę" bunkrowała tabołek w krzaczorach pod przystankiem tramwajowym, a sama wsiadała w tramwaj 3 i nie już jako biedna lecz moher z mordą do każdego. Wysiadała zazwyczaj przy Bramie Portowej, a pecha raz miała gdy jechaliśmy razem. Zmierzałem do KFCiaka, a ona zapierdala przede mną i o dziwo też do KFC. Wmawiałem sobie, że po darmowego drina, ale jak zobaczyłem, że bezczelnie wpierdoliła się do kolejki to już wiedziałem, że nasienie cygańskie. Powiedziałem co mi leżało na wątrobie.Ta zrobiła się czerwona i spierdalałą do drzwi, rzucając oczywiście soczystymi wiązankami w moim kierunku. Jakby się pojawiła, to podpierdolcie jej krzesełko z krzaczorków. Niech cyganka przynajmniej postoi w pracy...
Wiem że to dawno już pisałeś, ale słuchaj. U mnie w mieście pod kościół Kapucynów po każdej mszy w każdą niedziele przychodziła full rodzinka, ojciec, matka 2 córki i 2 synów i żebrali... Stali z jakimiś puszkami, zaraz przy wyjściu z kościoła i każdego prosili o kase. Za taki jeden dzień ładnie się dorabiali Ci powiem. Potem się okazało że to była normalna pod żadnym względem nie biedna rodzina, ojciec i matka normalnie zarabiali, mieli normalną pracę ;d jak się ksiądz dowiedział tak sprawe mieli, ojciec w więzieniu, nie wiem na jakiej podstawie ;dAaa, i też brudasy jebane
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów