📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Życie człowiekowi dokopało , a ci go jeszczę męczą.
"To niezdecydowanie" powinno być
Sadyści ze Szczecina. Siedzi nadal pod centrum Galaxy babunia z tabołkiem i kubeczkiem? Niezłe z niej ziółko było w zeszłym roku. Gdy kończyła "pracę" bunkrowała tabołek w krzaczorach pod przystankiem tramwajowym, a sama wsiadała w tramwaj 3 i nie już jako biedna lecz moher z mordą do każdego. Wysiadała zazwyczaj przy Bramie Portowej, a pecha raz miała gdy jechaliśmy razem. Zmierzałem do KFCiaka, a ona zapierdala przede mną i o dziwo też do KFC. Wmawiałem sobie, że po darmowego drina, ale jak zobaczyłem, że bezczelnie wpierdoliła się do kolejki to już wiedziałem, że nasienie cygańskie. Powiedziałem co mi leżało na wątrobie.Ta zrobiła się czerwona i spierdalałą do drzwi, rzucając oczywiście soczystymi wiązankami w moim kierunku. Jakby się pojawiła, to podpierdolcie jej krzesełko z krzaczorków. Niech cyganka przynajmniej postoi w pracy...
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
To nic. W Krakowie takie dziwki stare grzeją dupy na chodniku pół dnia, potem jakiś brudas podjeżdża elegancką beemką i zabiera sucz do domu. Standard. Jakieś cygańskie albo rumuńskie ścierwo. Najlepiej takiej z kopa w kubeczek wyjechać to sie pluje aż miło.
To jeszcze nic w Gdańsku koło cmentarza siedzi ( oczywiście latem) koleś na wózku i obok stoi jego matka, niby nic ale gdy raz szedłem wieczorem na cmentarz do dziadków to zauważyłem jak koleś wstaje z wózka i jego matka siada a ten podwozi ją do samochodu (jak dobrze pamiętam BMW) i normalnie prowadzi samochód... Kurwa to dopiero bezczel
trzeba umieć odróżnić hardcorowy żart od skurwysyństwa...
Niedość że temy tzw. żebrakowi zycie dokopało to jeszcze jakieś zasrane czarnucg robią sobie żarty;/
rumunów należy napierdalać a rodzimych kloszardów wspierać
dla mnie są bardziej patriotyczni od Roty
dla mnie są bardziej patriotyczni od Roty
@malutki7673
To jest kurwa sadol człowieku.
To jest kurwa sadol człowieku.
Ty jestes w chuj sadysta z krwi i kosci! ogladasz najostrzejsze filmiki z internetu na sadisticu a co tam!? Prawdziwy twardziel i sadol !
@ Arsen
Ona jest niezniszczalna. Siedzi tam nie zważając na to , czy pada, czy się pali, czy słychać strzały czy nie wiadomo co jeszcze.
Ona jest niezniszczalna. Siedzi tam nie zważając na to , czy pada, czy się pali, czy słychać strzały czy nie wiadomo co jeszcze.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów