📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
iguana89 napisał/a:
Otoczyć murem i zbombardować ten cały Kacapstan
Tak tak no ciekawe która potęga się odważy..
czekam z niecierpliwoscia na fote truchla tego kacapskiego oskarka z lini forntu
zlot zjebów. wkrótce będziecie mieli okazję wdeptać ruskich w ziemię. a nie czekaj- godzinę po ogłoszeniu mobilizacji już bedziecie spierdalać przez Zgorzelec na zachód. gówniażeria internetowa
Hamburgery i Brytole właśnie to mieli zapisane w umowie którą podpisali żeby skłonić Ukrainę do oddania broni jądrowej. I oczywiście się nie odważyli, ta umowa jest warta tyle co używany papier toaletowy.Tak tak no ciekawe która potęga się odważy..
Nie.
Ja będę bronił interesów RP, a w szczególności kapitału Kulczyka, polityki Kaczyńskiego, honoru Jaruzelskiego, naczelnika urzędu skarbowego miasta stołecznego Warszawy. Jestem im to winien...
Przecież płaciłem podatki.
Co za robak.
iguana89 napisał/a:
Otoczyć murem i zbombardować ten cały Kacapstan
Wszyscy Słowianie mają coś do niepełnosprawnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów