📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rusofoby nie rozumieją... I jeszcze ten pizdowaty śmiech na końcu
Twardy ten upośledzony czyli rusej bije jak pizda bo na normalnego to by nie wyskoczył
Kozak pójdzie na front a upośledzony zostanie dowódcą batalionu. Trzecia armia świata górą
No bohater jak chuj. KSW jebany widać trenował czy tam inne gejowskie MMA.no ale mam nadzieję że trafi na kozaka co mu wyjebie reaktor szczęścia michy i koledze co ma śmiech jakby go murzyn zapinał w tym czasie albo choć rozerwie się granatem albo na minie .... Chuj z nim i na imię i na jego matkę i ojca bo spłodzili gorszego debila niż sam poszkodowany
silwerbalk napisał/a:
No bohater jak chuj. KSW jebany widać trenował czy tam inne gejowskie MMA.no ale mam nadzieję że trafi na kozaka co mu wyjebie reaktor szczęścia michy i koledze co ma śmiech jakby go murzyn zapinał w tym czasie albo choć rozerwie się granatem albo na minie .... Chuj z nim i na imię i na jego matkę i ojca bo spłodzili gorszego debila niż sam poszkodowany
prawdopodobnie dostał przed nagraniem tego filmu wiec znalazl kogos przy kim mogl sie dowartosciowac
Nie wiecie jak bardzo chciałbym takiej ruskiej kurwie wypierdol spuścić a takich śmieci jest 100 milionów
Ruskie skurwesyny nasi by mu pokazali
Baronessa napisał/a:
Do pieca jebane kurwy kacapskie wszystkie jak leci!!
Fajne grube loszki można zostawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów