Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No wiesz mógł hamować ale nie musiał miał pierwszeństwo, a tak pan na 2 raz nauczy się zwracać bardziej uwagę na znaki.
to ten sam co wyprzedzał vw i uderzył w citroena... Z tego co piszą na YT przekazali sprawę do ubezpieczyciela za wymuszenie odszkodowania na naprawę poprzedniej stłuczki, której to on był sprawcą - ile w tym prawdy nie wiem.
Oczywiście nie twierdzę, że kierowca omegi jest bez winy.
Dlaczego ITD bez reakcji ? W 1:54 dokładnie widać że jedzie ITD.
2:35 motopizda wyprzedza na podwójnej ciągłej i na skrzyżowaniu. No co za zjeb.
A potem kurwa, że to przez kierowców samochodów giną motocykliści...
Nie ogarnął, że skręcają na zielonej strzałce więc pojechał prosto na czerwonym. Brak słów
1:17 o takich skurwysynów nie lubię najbardziej: wyprzedza kiedy z naprzeciwka coś jedzie i wciska się na chama pomiędzy samochody, gdzie jest ledwo z 5-7m odstępu. A potem hamuje zaraz po wyprzedzeniu... A na dodatek przypierdala się do innych nie widząc, że sam tę sytuację spowodował. No tępy chuj po prostu.
tępym chujem to jesteś ty i każda pizda, która zamula na drodze... kurwa jak mnie to irytuje, jebane downy 80 kmh na prostej drodze... poza tym gość miał jeszcze sporo miejsca więc schowaj głowę w dupę i do spania
1:17 o takich skurwysynów nie lubię najbardziej: wyprzedza kiedy z naprzeciwka coś jedzie i wciska się na chama pomiędzy samochody, gdzie jest ledwo z 5-7m odstępu. A potem hamuje zaraz po wyprzedzeniu... A na dodatek przypierdala się do innych nie widząc, że sam tę sytuację spowodował. No tępy chuj po prostu.
Oj mnie też to wkurwia.
Zazwyczaj w trasie jadę w sporej odległości od samochodu przede mną i zazwyczaj trafi się taki kutas, który wyprzedzi i wsadzi się w tę lukę tylko po to, by godzinę później stać w korku jeden samochód bliżej.
Debile nie rozumieją, że jazda 3 metry za pojazdem przy prędkości 100km/h nie daje żadnych szans na reakcję w sytuacji, gdy coś się wydarzy.
Nie po to trzymam dystans, żeby co chwila jakiś idiota mi się wciskał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów