Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spikeel 2016-05-15, 18:20 1
Ten ziomek co wyprzedza i się wciska w 1:18 i ten co przyspiesza żeby wymusić pierwszeństwo w 5:30 to chyba ten sam ziomek, wiec zapierdalał żeby sobie zderzak naprawić za free
Zgłoś
specodhec341 2016-05-15, 18:48
3:10 - Słowackiego między Złotymi Ogrodami a Wrzeszczem. Wykańczalnia debili i najlepszy odcinek na dowiedzenie teorii Darwina
Zgłoś
teken 2016-05-15, 19:47
w autach to sie kurwa te awaryjne automatycznie włączaj, czy kurwa typ obijając się o barierki myśli o tym, żeby je odpalić ?
Zgłoś
TheSzczepan 2016-05-15, 19:50
@specodhec341

Złote Ogrody w Gdańsku? Nie ma takiego miejsca u nas Jak coś to złota karczma. Z resztą wypowiedzi się w 100% zgadzam. Pozdrawiam
Zgłoś
t................r 2016-05-15, 19:59
to wszystko przez ta zjebana muzyke jaka tam leci w tych samochodach
Zgłoś
Sloner 2016-05-15, 20:30
teken napisał/a:

w autach to sie kurwa te awaryjne automatycznie włączaj, czy kurwa typ obijając się o barierki myśli o tym, żeby je odpalić ?

Same się włączają. Są takie systemy wykrywania kolizji, które w przypadku jej wykrycia otwierają centralny zamek, włączają światła awaryjne, a także odcinają dopływ paliwa.
Zgłoś
nightclaw 2016-05-15, 20:35 1
djsb napisał/a:

2:15 no co za debil, zbawi go 2 sekundy jak puści kogoś, skoro i tak jedzie 5km/h ?

tranzystor napisał/a:

W 2:18 idiotą jest nagrywający. A do tego jest chujem, bo zamiast wpuścić Skodę z lewego pasa, to celowo w niego uderza, skurwysyn.

chyba was pogibalo. widac ze jest jeden pas, a cwaniak chce sie wepchac na chama. takich tez duzo. skret w lewo i pas prosto - jada lewym do konca i sie wpychaja, przynajmniej tak jest kolo mnie. przez takie pizdy sa wieksze korki. ale co ja tam wiem, nie jestem burakiem
Zgłoś
Bobiszna 2016-05-15, 21:13 1
Istnieje taka nie pisana zasada, że jeśli jedzie coś przed Tobą, ale nie masz zamiaru go wyprzedzić, a za Tobą jedzie osoba która chętnie by to zrobiła, to mógłbyś zrobić przestrzeń umożliwiającą mu wyprzedzenie Ciebie i tego kogoś przed Tobą, nie tworząc sznura aut. Nie zawsze można wyprzedzić parę aut na raz.
Zgłoś
wojniz2 2016-05-15, 21:19
1:17 i 5:35 to ten sam frajer. Na drugim filmie wymusza odszkodowanie, coby naprawić zderzak, który rozjebał na pierwszym filmie. Na wykopie do tego doszli.
Zgłoś
tranzystor 2016-05-15, 22:02 1
nightclaw napisał/a:

chyba was pogibalo. widac ze jest jeden pas, a cwaniak chce sie wepchac na chama. takich tez duzo. skret w lewo i pas prosto - jada lewym do konca i sie wpychaja, przynajmniej tak jest kolo mnie. przez takie pizdy sa wieksze korki. ale co ja tam wiem, nie jestem burakiem

Burakiem nie jesteś, tylko przyjebanym umysłowo szeryfem lewego pasa. Nawet nie będę próbował podejmować z tobą dyskusji o kulturze na drodze i zachowaniach, których nie jesteś w stanie zrozumieć.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2016-05-15, 22:25 1
tranzystor napisał/a:

Burakiem nie jesteś, tylko przyjebanym umysłowo szeryfem lewego pasa. Nawet nie będę próbował podejmować z tobą dyskusji o kulturze na drodze i zachowaniach, których nie jesteś w stanie zrozumieć.

A ja bym chętnie wysłuchał argumentacji nt. 'z jakiej paki należy tolerować (zamiast tępić) buractwo i cwaniactwo podobnej klasy jak to opisane przez 'nightclaw' ?'

dla pełnej jasności - nie mówimy o sytuacji gdzie jakaś pipa nie znająca rejonu wpierdziela się omyłkowo na zły pas i kulturalnie czeka na 'wpuszczenie' go na właściwy - tylko o cwaniaczku cisnącym do konca pasem do skrętu i wymuszającym na pałę pierwszeństwo tylko po to by nie stać w korasie...
Zgłoś
voidinfinity 2016-05-15, 23:58 1
@up

Patrząc po wieku, możliwe że masz dzieci - zatem na przykładzie który możesz zweryfikować empirycznie.

Ustaw resoraki na podłodze jeden za drugim.
A teraz ustaw tak żeby były po dwa obok siebie.

W którym przypadku masz bardziej zajebany pokój?
Teraz ekstrapoluj na sytuację na drogach w mieście.

Powinno się jechać na suwak, a nie tłoczyć się na jednym pasie, bo wtedy blokuje się w ten sposób większą liczbę skrzyżowań.

Inna sprawa, że jest to też często mylone z chamskim wpierdalaniem się innym przed maskę (wyprzedzanie pasem do skrętu itp.) i podejrzewam że z tego powodu toczą się gównoburze.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2016-05-16, 1:01 1
2up

Wpuszczasz 'na suwak' każdego cwancyka który wbija Ci się pod maskę z pasa do skrętu tylko dlatego że kolo nie ma ochoty postać na równi ze wszystkimi w korku (którą to sytuację opisywałem w moim poscie) ?

Czy raczej masz na myśli sytuację gdy następuje zwężenie jezdni i jazda na suwak jest oczywistością dla kazdego myślącego kierowcy (której to sytuacji z oczywistych względów NIE opisywałem w moim poście) ?

Jesli to pierwsze zachowanie uważasz za 'skuteczne narzędzie' - to pożycz od juniora rzeczone matchboxy - ustaw znakomitą większośc z nich w długi sznur - potem postaw 2 lub 3 żelażniaczki obok (ekstrapolując to na 2 lub 3 wpierdalaczy robiących to z reguły wtedy gdy w swoim mniemaniu 'widzą lukę') i przyjrzyj się czy takie ustawienie przypomina działający suwak - czy raczej taki z brakującymi 'ząbkami' którego nie sposób zapiąc bo co i rusz jakiś ząbek wpierdala się na 'nie swoje m-ce'...

Jesli to drugie - to może warto po prostu dokładniej czytać post z którym się polemizuje bo zdania odnośnie ogólnej sensowności jazdy 'na suwak' raczej żaden z nas nie podważa...
Zgłoś
voidinfinity 2016-05-16, 7:12
@SQRW3L_ponury

Chyba jasno to opisałem, ale prawdopodobnie nie czytałeś do końca.

SQRW3L_ponury napisał/a:

Jesli to drugie - to może warto po prostu dokładniej czytać post z którym się polemizuje bo zdania odnośnie ogólnej sensowności jazdy 'na suwak' raczej żaden z nas nie podważa...

Ale kłócicie się o chuj wie o co - bo z jednej strony ciężko mi wyobrazić sobie, że ktoś obrusza się na jazdę na suwak, a z drugiej nie spodziewam się by ktoś pochwalał wcinanie się innym przed maskę

Moim zdaniem większość tych dyskusji wynika z tego, że mówicie o dwóch różnych sytuacjach. Nie wnikam kto pierwszy kogo - bo mnie to szczerze mówiąc wali

(a do tego trzeba doliczyć tych co nie rozumieją jazdy na suwak - i z tych rekrutują się szeryfowie lewego pasa).
Zgłoś
Hades-84 2016-05-16, 7:33
"Jak Pan się czuje?", "Jak to się stało, że Pan skręcał?" - rozjebało mnie to na łopatki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem