Jak zawsze – ku przestrodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
o ile każdy wypadek nie wynika z mądrości kierowców to zauważcie, że połowa to efekt ewidentnej i 100% głupoty kierowcy, który nie dostosował prędkości do warunków... połowa zdarzeń przy śliskiej nawierzchni
1:50 zamiast ominąć, to teraz może zawracać
6:30 najpierw się zastanawiałem co to za kolejny debil z migaczem w lewo na rondzie, ale wynika z tego że on chyba pod prąd chciał jechać...
6:30 najpierw się zastanawiałem co to za kolejny debil z migaczem w lewo na rondzie, ale wynika z tego że on chyba pod prąd chciał jechać...
6.15 Taki był zadowolony ze swoich gratulacji, że aż doszedł
Przypadki:
#1 - kto go wpuścił z "prawego pasa" czyli chodnika jest takim samym durniem!
#2 - widzisz IDIOTĘ walącego na Twój pas - ustąp, teraz obaj macie wizytę u mechanika - wiem, "duma" ważniejsza....
#3 - widział, jednak refleks szachisty a potem gównoburza, pościg i pewnie tydzień opowiadania o "piracie"....
#4 - prawdziwy chuj i takich należy zatłuc na miejscu !!!!!
#5 - jak wyżej,
#6 - wichura jak chuj a ja popierdalam jak zbój - mam nadzieję, że spotka kiedyś #4 lub #5 i zakończy marny żywot,
#7 - a gdzie motorniczy??? kurna naprawdę brakło tramwajów???
#8 - musi zmienić na merca, bez celownika nie da rady nam harda zafundować
#9 - ranny pedalista jak qń - trza go dobić a nie sie pitolić!
#10 - jak wyżej
#11 - widział z daleka co się dzieje, ale musi popierdalać, i nawet nie potrafi rozsmarować pedalisty.....
na resztę szkoda czasu a i 7 minut z życia poszło.....
#1 - kto go wpuścił z "prawego pasa" czyli chodnika jest takim samym durniem!
#2 - widzisz IDIOTĘ walącego na Twój pas - ustąp, teraz obaj macie wizytę u mechanika - wiem, "duma" ważniejsza....
#3 - widział, jednak refleks szachisty a potem gównoburza, pościg i pewnie tydzień opowiadania o "piracie"....
#4 - prawdziwy chuj i takich należy zatłuc na miejscu !!!!!
#5 - jak wyżej,
#6 - wichura jak chuj a ja popierdalam jak zbój - mam nadzieję, że spotka kiedyś #4 lub #5 i zakończy marny żywot,
#7 - a gdzie motorniczy??? kurna naprawdę brakło tramwajów???
#8 - musi zmienić na merca, bez celownika nie da rady nam harda zafundować
#9 - ranny pedalista jak qń - trza go dobić a nie sie pitolić!
#10 - jak wyżej
#11 - widział z daleka co się dzieje, ale musi popierdalać, i nawet nie potrafi rozsmarować pedalisty.....
na resztę szkoda czasu a i 7 minut z życia poszło.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów