nie było bo moje , jak cienkie to do gazu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nie było bo moje , jak cienkie to do gazu
Zamiast postąpić jak porządny obywatel i wyeliminować 3 te istoty człekopodobne hamujesz?
P.S. Krzywą antenę masz.
P.S. Krzywą antenę masz.
Niestety ale takie sytuacje będą coraz częstsze. Poziom umysłowy każdego następnego pokolenia jest coraz niższy. Czeka nas zagłada prędzej czy później. Piszę poważnie.
Antenę się odkręca przed wjazdem na myjnie
to nie przez myjnie , jakis h#%j mi ją kiedyś zawiązał na węzeł jak zaparkowałem przed sklepem:)
i nie hamowałem tylko trąbiłem:)
i nie hamowałem tylko trąbiłem:)
Ale okamerowany - dawaj teraz widok z kamery pokazującej kierowcę, a potem z monitoringu miejskiego i z bagażnika.
@wyrel - nie kituj, odbiłeś i zwolniłeś. Nie zasługujesz na odznakę Sadolowego Tępiciela Gimbazy.
wyrel napisał/a:
jakis h#%j mi ją kiedyś zawiązał na węzeł jak zaparkowałem przed sklepem
Hehehehe.
a potem w sadzie jej kolezanki beda z placzem zeznawac jak to pirat drogowy jadac 120km/h wjebal sie na chodnik i zabil ich psiapsiułke a one cudem uszly z zyciem. No bo przeciez jego nagranie nie moze byc jako dowod...
eee tam ja tylko pod ciezarowe wpycham
*sypki drift po blacie*
Nielegalny radiowęzeł
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Nie do gazu, a było jebnąć w prawo.
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów