📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie dziwie sie że się powiesił walić taki pasztet
Ona nawet smutna nie jest z tego powodu ... już nie mówiąc o rozpaczy
Żałosne, powiesić się przez jakąś szmaciurę i to jeszcze taką brzydką. Poza tym coś chyba źle zawiązał bo długo się gibał.
I tak umrzemy wszyscy i mamy max kilkanaście/kilkadziesiąt lat, na chuj to przyspieszać... to i tak bardzo mało czasu.
I tak umrzemy wszyscy i mamy max kilkanaście/kilkadziesiąt lat, na chuj to przyspieszać... to i tak bardzo mało czasu.
kurwa nie moge z takich debili XD
Pięknie dynda wolałbym żeby to był morawiecki ale uśmiech na twarzy jest bezcenny kiedy ściero zdycha ))))
Dobra, tańce ludowe nie są moją specjalnością - to Kaczuszki czy Makarena?
Ej ale zwroccie uwage na fakture dachu wisiorka i tej kurwicy.
Ona byla w pokoju obok
Swoja droga twarda jebana sadystka.
Patrzyla do konca jak sie wykancza
Ona byla w pokoju obok
Swoja droga twarda jebana sadystka.
Patrzyla do konca jak sie wykancza
I nie opuszczę cię aż do śmierci. Czekała do samego końca. W sumie tylko utwierdził ją w wyborze.
To nie śmiech, to taki wyraz twarzy. Suszy klawiaturę niezależnie od nastroju.
To nie śmiech, to taki wyraz twarzy. Suszy klawiaturę niezależnie od nastroju.
kirkor1245 napisał/a:
Pięknie dynda wolałbym żeby to był morawiecki ale uśmiech na twarzy jest bezcenny kiedy ściero zdycha ))))
Z kolegą Tuskiem ładnie by wyglądali razem.
quark napisał/a:
Zabił się dla tego konia w dolnym prawym rogu?
Koń, koza, osioł. Ciapatym wszystko jedno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów