📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnych masz sąsiadów
Kulabambula napisał/a:
Fajnych masz sąsiadów
sąsiadów jak sąsiadów ale za widok z okna to chyba jakąś dopłatę dostaje...
i kto powiedział że bez alkoholu nie można się bawić?
Halman napisał/a:
sąsiadów jak sąsiadów ale za widok z okna to chyba jakąś dopłatę dostaje...
A ile ci dopłacają za widok z okna piwnicy i klepanie tych życiowych ,,mądrości"? ^^
Ok taż fajnie ale w piwnicy przynajmniej prąd jest
z moczem tylko problem ale są słoiki
z moczem tylko problem ale są słoiki
Deszcz pada to i żaby wyłażą pokumkać
Czemu ktoś w niego butelka po piwie nie rzucił...?
Albo, po przemyśleniu tematu....
Czemu ktos w niego butelka z piwem nie rzucił...?
sothis napisał/a:
Czemu ktoś w niego butelka po piwie nie rzucił...?
Bo to porządne osiedle i nikt tam nie pije nawet piwa
a zaczynał tak niewinnie narodziny, szkoła, marycha weszła za dobrze to i inne krokodylki ...
Wuaśnie Tag.
Wiem, że to komentarz żartobliwy. Ale jako osoba konsumpcyjna owy marihuanen co to sobie go wstrzykujo, jaram od 2002ego i nigdy mnie nie ciągnęło do cięższych, a wręcz cisnę z ludzi którzy używają chemii typu max się przyspieszę etc. Po co to komu, a na co to. Komu to potrzebne.
Asuritta napisał/a:
a zaczynał tak niewinnie narodziny, szkoła, marycha weszła za dobrze to i inne krokodylki ...
Wiem, że to komentarz żartobliwy. Ale jako osoba konsumpcyjna owy marihuanen co to sobie go wstrzykujo, jaram od 2002ego i nigdy mnie nie ciągnęło do cięższych, a wręcz cisnę z ludzi którzy używają chemii typu max się przyspieszę etc. Po co to komu, a na co to. Komu to potrzebne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów