📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman, czego by się tu o Tobie nie gadało, gust w humorze w połączeniu z muzyką to Ty masz.
I pomyśleć że to ma prawa człowieka
Słyszałem, że ceremonia otwarcia igrzysk była popierdolona, ale nie myślałem, że aż tak.
"W okresie godowym aspirujący młody samiec musi wykazać się siłą, odwagą i determinacją. Wabienie młodych płodnych samic i wzbudzanie respektu u starszych szympansów wymaga pokazów sprawności, takich jak podskoki, tarmoszenie potencjalnej partnerki do kopulacji i demonstracyjne uderzanie łapami w przypadkowe obiekty."
Czytała Krystyna Czubówna
Czytała Krystyna Czubówna
bambinizm napisał/a:
Halman, czego by się tu o Tobie nie gadało, gust w humorze w połączeniu z muzyką to Ty masz.
Chyba cie pojebalo, dupska z gringlami lizanie, master level. Pffffff
Ja pierdole co za jebane kurwy z chujami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów