📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tej zimy proponuję zapolować na lamusów.
1. Lepisz bałwana.
2. Czekasz do nocy, aż będzie mróz.
3. Polewasz bałwana wodą, czekasz powiedzmy godzinę-dwie aż zamarznie i polewasz znowu. Tak kilka razy. Można zarwać nockę, ale warto. Będzie bałwan w lodowej zbroi.
4. Na drugi dzień czekasz nieopodal z gotową kamerą i patrzysz, przy okazji nagrywając, jak jakiś idiota chcąc zniszczyć twoje dzieło, łamie sobie nogę
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
1. Lepisz bałwana.
3. Polewasz bałwana wodą, czekasz powiedzmy godzinę-dwie aż zamarznie i polewasz znowu. Tak kilka razy. Można zarwać nockę, ale warto. Będzie bałwan w lodowej zbroi.
4. Na drugi dzień czekasz nieopodal z gotową kamerą i patrzysz, przy okazji nagrywając, jak jakiś idiota chcąc zniszczyć twoje dzieło, łamie sobie nogę
wlasny? kurwa to moze zacznij kase pobierac bo w chuj ludzi w necie ci go zajebalo
schab napisał/a:
wlasny? kurwa to moze zacznij kase pobierac bo w chuj ludzi w necie ci go zajebalo
i to dwa lata temu
liveinternet.ru/journalshowcomments.php?jpostid=208579632&journali...
Na tej stronie jest dodany 27 lutego kłamliwa kurwo
Na tej stronie jest dodany 27 lutego kłamliwa kurwo
Nienawidzę kurwa tego typu kłamstwa. Świadczy to o totalnym...kurwa, nawet nie wiem czym. Zostałeś już skreślony.
Bez przesady, może zdjęcie jest faktycznie jego, tylko dopiero wrzucił je akurat tutaj. Rozluźnijcie pośladki.
Do autora:
daj link do google maps gdzie żeś fote strzelił to wtedy powinno być jasne czy Twoje czy nie
EDIT:
underwear.pinger.pl/m/15383033/zajac-ze-sniegu
daj link do google maps gdzie żeś fote strzelił to wtedy powinno być jasne czy Twoje czy nie
EDIT:
underwear.pinger.pl/m/15383033/zajac-ze-sniegu
trzy lata temu ulepiłem takiego:
BongMan napisał/a:
Tej zimy proponuję zapolować na lamusów.
1. Lepisz bałwana.
Przypomniała mi się ta historia z piekielnych sprzed roku:
Historyjka na piekielnych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów